Hirmagazin.eu
Főoldal » Rakéták csapódtak be a bagdadi reptér közelében
Külföld

Rakéták csapódtak be a bagdadi reptér közelében

Három rakéta csapódott be vasárnap a bagdadi repülőtér közelében, de senki sem sebesült meg – jelentette az INA iraki állami hírügynökség.

Az INA a katonaság tájékoztatására hivatkozva azt írja, hogy az egyik rakéta egy garázst talált el, ahogy négy jármű megrongálódott.

A hét folyamán háromszor is támadás érte a repteret vagy az iraki főváros szigorúan őrzött és megerősített, úgynevezett zöld zónáját, de egyik alkalommal sem történt személyi sérülés.

Washington szerint ezeket a támadásokat Irán által támogatott síita szervezetek követik el, de Irán ezeket egyetlen alkalommal sem kommentálta.

Irak, Irán és az Egyesült Államok az év elején súlyos fegyveres konfliktus szélére sodródott, miután az Egyesült Államok a bagdadi reptéren dróncsapással megölte az iráni Forradalmi Gárda elitegységének vezetőjét, Kásszem Szolejmánit és egy iraki síita milícia vezetőjét. Az Iránnal rokonszenvező iraki fegyveres szervezetek akkor bosszút esküdtek a haláluk miatt.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kim Dzsongun: “Trump egy szenilis vénember..”

Géza

Tényleg kitiltják a TikTok-ot az Egyesült Államokból

Mazsi

Vadászgépeket küldött az oroszokra az amerikai haditengerészet

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!