Image default
Külföld

Rágyulladt a szobája a 13 éves fiúra

A lélekjelenlétének köszönheti az életét az a 13 éves kisfiú, akire rágyulladt a saját szobája Somorján. A gyerek segítséget kért a szomszédoktól, akik hívták a tűzoltókat.

Egy ötödik emeleti lakás gyerekszobájában csaptak fel a lángok csütörtök este 7-kor Somorján, a Gazda sor egyik lakásában. A szobában lévő 13 éves fiúnak szerencsére hatalmas lélekjelenléte volt.

„A szobában egy 13 éves fiú tartózkodott. Amint észlelte a tüzet, segítséget kért a szomszédoktól, és értesítették a tűzoltókat” – nyilatkozta Lelkes István, a Dunaszerdahelyi Járási Tűzoltóság igazgatója a parameter.sk-nak. „A tűz egy négyszobás, ötödik emeleti lakás gyerekszobájában keletkezett. Szerencsére senkinek nem esett baja, a többi lakást sem kellett evakuálni.”

A tűzoltók rövid időn belül a helyszínre értek és megfékezték a tüzet, így az nem terjedt tovább a szobából a többi helyiségbe sem. A keletkezett füst viszont egészen a nyolcadik emeletig szállt, ezért a tűzoltók kinyitották a lakóház felső nyílását, hogy távozni tudjon.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mitől keletkezhetett a tűz, a jelek szerint azonban nem kizárt, hogy elektromos készülék okozhatta. A somorjai hivatásos tűzoltókon és az önkénteseken kívül a dunaszerdahelyi tűzoltók is a helyszínen voltak.

A tűzesetről a Šamoríčan szlovák hírportál videót is készített:

Poziar na Gazdovskom rade. Na mieste 5 hasičskýh vozidiel.

Közzétette: Šamorínčan – 2019. szeptember 26., csütörtök

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Repülés közben gyújtotta fel a gépet az utaskísérő

Edit

Öngyilkos merénylő robbantott egy kameruni mecsetnél

Mazsi

Az Európai Bizottság megindította a hetes cikk szerinti eljárást Varsóval szemben

Géza