Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Rablás, polás, jármű önkényes elvétele! Őrizetben a gyanusított. (Olvasd el és nézd meg!)

A ceglédi rendőrök egy 47 éves férfit gyanúsítanak a bűncselekmények elkövetésével, akit a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogott el. (2018. 04. 26., cs – 16:31, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás egy jászkiséri férfi ellen rablás bűntett, lopás bűntett, valamint jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a 47 éves férfi 2018. január 8-án reggel egy albertirsai általános iskola előtt leparkolt személygépkocsit lopott el, amelyet a rendőrök két nappal később körözés alapján, Budapest területén megtaláltak és lefoglaltak. Ezt követően a gyanú szerint a férfi 2018. január 19-én délután bement egy Albertirsán lévő családi házba, ahol az ott lakó idős sértettet egy gázspray-vel lefújta, majd készpénzt és iratokat lopott el az ingatlanból.

A nyomozók adatai szerint a gyanúsított 2018. április 12-én egy budapesti cégtől bérbe vett egy személygépkocsit, melyet a szerződésben foglaltak szerinti határidőre nem vitt vissza, azt jogtalanul használta a továbbiakban. Az ügyben végzett adatgyűjtés során a rendőrök feltárták azt is, hogy a férfi egy 2017 szeptemberében Székesfehérvár területén elkövetett szerszámgéplopással is összefüggésbe hozható.

A ceglédi rendőrök azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, akit felkérésükre a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogott el 2018. április 25-én Tápiószentmárton központjában.

Előállítását követően a férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Tizenhat halottja van a magyar diákok veronai buszbalesetének :'(

Edit

Sokkot kaptak a rendőrök, amikor kinyitották a Cit­roën csomagtartóját

Mazsi

Felháborító baleset Szentendrén – ezt a BMW-st keresi most egy ország

Edit