Hirmagazin.eu
Főoldal » Rablás elkövetőjét keresik rendőreink! a lakosság segítségét kérik!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Rablás elkövetőjét keresik rendőreink! a lakosság segítségét kérik!

Az egri nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 10010/1279/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenlegi adatok alapján egy ismeretlen személy 2020. augusztus 4-én 1 óra 30 perc és 1 óra 45 perc között Egerben, a Cifrakapu utcában odament egy járókelőhöz, akitől először tüzet kért, majd a sértettet a földre lökte és letépte a válltáskáját. A férfi ezt követően elmenekült a helyszínről. A gyalogos a dulakodás közben súlyos sérülést szenvedett.

A keresett személy 20-25 év körüli, vékony testalkatú, körülbelül 180 centiméter magas, sötét, rövid hajú. Az elkövetéskor fehér színű, mintás pólót, sötét színű térdnadrágot és sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, továbbá a tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy tegyen bejelentést a 06/36-522-111-es szám 1575-ös mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán.

police, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Két budapesti irodába is betört (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Elképesztő: elengedték a dílert, aki miatt kiugorhatott a tinédzser a második emeleti ablakból

Mazsi

Holtan találtak egy nőt szentendrei otthonában

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------