Hirmagazin.eu
Főoldal » Rá emlékeztet a balek pécsi trafikrabló – te mit szólsz hozzá?
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Rá emlékeztet a balek pécsi trafikrabló – te mit szólsz hozzá?

A 23 éves pécsi fiatalember a Hollywoodban nagy műgonddal készülő komédiákat megszégyenítő módon rabolta ki tavaly pont azt a trafikot, ahova mindennap járt cigarettát vásárolni.

A témához akár te is hozzászólhatsz!

Remélem, van még, aki rajtam kívül is emlékszik Pierre Richardra.

A bájosan csúnya filmsztár egyik filmjében bankrablónak állt, még ma is nevetek, ha eszembe jut, hogy a fejére húzott harisnyán keresztül harapta ki a kézigránát biztosítószegét, a szövet persze kiszakadt, így aztán ország-világ láthatta, ki is rejtőzött mögötte.

Valahogy ő jutott eszembe a pécsi trafikrablóról, aki persze egy bűnöző, aki más ember életét, biztonságát fenyegette, legyen is meg a szigorú büntetése.

Csak valahogy az egész annyira más színbe kerül, amikor az ember megtudja, hogy ez a fiatalember a kedvenc dohányboltját rabolta ki (mert ott ismerte a járást, könnyelműen elfeledve azt, hogy a törzsvevőket ismerik), ráadásul azért, hogy szíve hölgyének vehessen egy jegygyűrűt.

A siker után mindössze két órája volt arra, hogy tervezgessen, zafír, gyémánt vagy cirkonkő kerüljön-e az örök szerelem jelképébe – attól függően, mennyit sikerült rabolnia. Addigra azonban a rendőrök – nagyon helyesen – elfogták és lecsukták.

Most pedig évekig gondolkodhat azon, vajon van-e egy gyűrű mind felett.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ez oldhatja meg a rejtélyt? DNS-mintát vettek a soroksári futó lehetséges gyilkosától

Géza

Halálos baleset Szegeden

Géza

Durva állítás: tudta, hogy üres tárral menekül a szökött rab, mégsem szólt a hatóságoknak az őr (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------