Főoldal » Puzsér Róbert szórólapon gyalázza az ellenzéki jelölteket! Oszd meg!
Belföldi hírek

Puzsér Róbert szórólapon gyalázza az ellenzéki jelölteket! Oszd meg!

Újabb szakaszába lépett az ellenzéki összefogás Budapesten. Puzsér Róbert, az LMP és a Jobbik által támogatott főpolgármester-jelölt ugyanis tiltakozása jeléül személyeskedéstől sem mentes szórólapon fogja terjeszteni a véleményét a már bemutatott ellenzéki polgármesterjelöltekről.

Puzsér többször nyilvánvalóvá tette, hogy nem ért egyet az MSZP-DK-Momentum-Párbeszéd megállapodsással, amelyben nincs benne az LMP és a Jobbik. Az LMP ugyan részt vett a tárgyalásokon, de nem állapodott meg a többiekkel, a Jobbik részvételének szükségességéről nincs konszenzus.

Puzsér márpedig a teljes összefogás támogatja, “a NER kisöpréséhez a kerületekből teljes ellenzéki együttműködésre van szükség Budapesten is, amihez szükség van az ellenzéki pártok közötti korrekt megállapodásra” – írta közleményében a Sétáló Budapest. Puzsér szeretne egy közös budapesti minimumprogramot, illetve olyan kerületi elosztást, amely a tavalyi parlamenti, illetve a mostani EP-választáson alapul.

Ezt a teljes összefogást feltehetően nem fogja elősegíteni, hogy Puzsér nyíltan megvallja most, mi a véleménye az egyes kerületi jelöltekről. Puzsér megjelöli, kik a számára elfogadhatatlan jelöltek, és támadó jellemzést is ad róluk:

  • I. V. Naszályi Márta /Párbeszéd/ – “Gyűlölködő, agresszív, arrogáns és összeférhetetlen balliberális rettegő.”
  • V. Tüttő Kata /MSZP/ – “Semmilyen helyi kötődése nincsen, élettársa az a milliárdos oligarcha, aki legutóbb a helyi fideszes önkormányzattal bonyolított milliárdos ingatlanmutyi kapcsán került a hírekbe.”
  • VII. Niedermüller Péter /DK/ – “Szektás Gyurcsány-fanatikus, aki azért kapta ezt a kerületet, hogy így engeszteljék, mert helyette Gyurcsány felesége megy Strasbourgba.”
  • XII. Élő Norbert /DK/ – “Az atlatszo.hu is foglalkozott a kétes hírű, a Fidesszel is bizniszelő vállalkozóval.”
  • XIV. Horváth Csaba /MSZP/ – “A 2010 előtti szocialista városvezetés tagja, beteges hazudozó.”
  • XVII. Gy. Németh Erzsébet /DK/ – “Ha a városvezetésre az arrogancia és a Gyurcsány iránt érzett rajongás alkalmassá tenne valakit, akkor Gy. Németh tökéletes jelölt lenne akár a főváros élére is.”
  • XVIII. Szaniszló Sándor /MSZP/ – “Alpolgármesterként, illetve Simon Gábor jobbkezeként lakásgyűjtésével és a gyerekek közétkeztetésének veszélyeztetésével szerzett kétes hírnevet.”

Puzsér szerint öt jelölt emberileg alkalmas, de “szakmailag számunkra kétséges”, a többiek viszont alkalmas jelöltek, “akár támogatni is tudnánk, a programok egyeztetése után, egy teljes ellenzéki együttműködés keretében.”

Megkérdeztük Zaránd Pétert, Puzsér kampányfőnökét, hogy kiket javasolnak az elfogadhatatlan jelöltek helyett polgármesternek. Zaránd azt mondta: “elsősorban most tárgyalást javaslunk, ha nem lesz megállapodás, az EP-választás után mutatjuk be a saját polgármesterjelöltjeinket.”

index

Hasonló hírek

Konkrétan az egész internet Kunhalmi Ágnes MTVA-s műesésén röhög! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg te is!

Géza

Az utasokat és magukat is féltik a jegyvizsgálók a menekültjáratokon

Edit

Erre biztos nem számított Beyoncé, faképnél hagyta Cristiano Ronaldo

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------