Hirmagazin.eu
Főoldal » Puzsér Róbert: az a dolgom, hogy a még ép zöldségekből főzzek egy levest
Belföldi hírek

Puzsér Róbert: az a dolgom, hogy a még ép zöldségekből főzzek egy levest

Ha nem lesz főpolgármester, akkor is sikerként éli meg az LMP és a Jobbik által támogatott jelölt azt, ha politikai precedenseket tud teremteni – derül ki Puzsér Róbertnak az InfoRádió Aréna című műsorában elmondott szavaiból.

Nem hízelgett sem az LMP-nek, sem a Jobbiknak eddig sem – szögezte le Puzsér Róbert az InfoRádió Aréna című műsorának stúdiójában.

“Nem hallgattam el, milyen súlyos problémák, milyen

identitásvesztés van mindkét pártban.

Azzal győzhettem meg őket, hogy pont azt kínálom, amiben ők elég nagy hiányt szenvednek, és ez az identitás” – mutatott rá az LMP és a Jobbik által támogatott független főpolgármester-jelölt.

Arra a kérdésre válaszolva, hogyan kínálhat egy ember két pártnak is identitást, azt mondta, egy “identitásminimumot” kínál.

“Ez egyrészt zöld, mivel a XXI. század vagy zöld, vagy nincs. Másrészt civil” – foglalta össze, hozzátéve, szó nincs arról, hogy ő bármelyik párt identitását meg akarná írni.

A minimum, amit kínál, az “szakítás azzal a harminc évvel, ami mögöttünk van”.

Úgy látja, a két pártot “a 2006-os Gyurcsány-rombolás hozta létre”, protestpártokként indultak, csak aztán hozzáromlottak, hozzákorrumpálódtak a politikai garnitúrához. “Mert a garnitúra egy rohadt garnitúra. És az az igazság, hogy

ha egy zöldséges kosárba, amiben csupa rohadt zöldség van, beledobálunk egy pár friss zöldséget, azokat a rohadt zöldségek magukhoz rohasztják,

itt is valami ilyesmi történt” – fogalmazott. Hozzátette: neki most az a feladata, hogy “a még ép részekből főzzön egy levest”, ami a “centrumszövetség”.

Puzsér a szó anyagi értelmében kijelentette, “a politika nem ad semmit”, tehát ha nem lesz főpolgármester, ő nem kér közgyűlési helyet, felügyelőbizottsági vagy más pozíciót, hanem hátralép.

“Új normákat írok, és ezek a normák itt maradnak velünk, és formálni fogják a politikát; ami megtörtént a politikával, az kitörölhetetlen” – mondta a főpolgármester-jelölt, akinek

nem az az egyetlen siker, ha megválasztják, az is siker, ha új, civil normákkal lehet “megfertőzni, visszafertőzni” a politikát.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

infostart

Hasonló hírek

Kötvénykibocsátással pótolja kieső bevételeit Szaúd-Arábia

info

Operatív törzs: elballaghatnak a végzős diákok

Mazsi

Kormány: Nem szállította Orbán Viktor lányát honvédségi repülőgép

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------