Image default
Bulvár

Puzsér főpolgármesterként autómentesítené a belvárost! Oszd meg!

A médiaszemélyiség 2019-ben függetlenként elindul a budapesti főpolgármesteri címért.

Tarlós István a vasbetonban, a robbanómotorban és természetesen az új Kádárban, Orbán Viktorban hisz. Tarlós István jó eséllyel 2019-ben is győzni fog, én azonban nem a személyét és nem a politikai pártját kívánom kihívni. Megpróbálom meggyőzni a budapestieket, hogy szavazzanak egy élhető és zöld Budapest víziójára,

mondta (némi ironiával és gunnyal – szerk.)  Puzsér Róbert, aki függetlenként indul a 2019-es főpolgármester-választáson.

Független jelöltként nem egyik vagy másik párt győzelméért fog dolgozni, hanem egy élhető Budapest megteremtéséért: ezt jelenti a program alapját jelentő „Sétáló Budapest” koncepció.

Puzsér szerint a főváros ma egy élhetetlen város, amelynek nincs arculata, túl nagy a szmog, nincs elég zöldfelület és nincsenek valódi közösségi terek. Indulásának az a célja, hogy ez harminc év után valóban megváltozzon.

Egy olyan nagyvárost képzelek el, amely nem az autók, hanem az emberek otthona, nem a polgárháború újabb színpada, hanem egy a mainál jobb minőségű élet tere – mondta Puzsér, mi azonban nem tudjuk, hogy a “polgárháború újabb színpada”, ez mit jelent Puzsérnál, illetve Puzsér nem tért ki arra sem, hogy az autóbusszal, villamossal, földalattival és metróval mi lesz, mert az ugye nem autó, egyik sem.. (szerk.)

A médiaszemélyiség egyetlen programpontja a Sétáló Budapest, vagyis az, hogy Budapest élhető és zöld, belső városrésze legyen összefüggően besétálható és teljesen autómentes!

Szerkesztői megjegyzések: Hirmagazin.eu

Szólj hozzá, oszd meg! Hirmagazin.eu

Az alapcikk forrása és kép: 24.hu

Hasonló hírek

Smink nélkül, fésületlenül Gwyneth Paltrow sem fest túl jól

Edit

2865851 Ft-ért te is kipróbálhatod egy éjszakára Beyoncé luxusát….

Mazsi

Hatalmas lépésre szánta el magát a magyar énekes: közeleg a nagy nap

Mazsi