Kiemelt külföldi hírek

Putyin ezt üzente Európának, a migránsokat pártoló EU-s országvezetőknek!

Putyin eddig is tett a terrorizmus ellen, most is határozott intézkedést javasolt!

Szerinte csak két opció van a bevándorlási hullám kezelésére.

Putyin nemrég megint megnyilatkozott, és megrázó képet festett fel Európa számára.

Gykaorlatilag arról beszélt, hogy ma összesen szerinte két, azaz kettő darab lehetőség áll az EU és vezetése előtt, hogy megoldják a jelenleg is uralkodó, lassan káoszba torkolló állapotokat.

Ha egyiket sem követi Európa, akkor hamarosan nem marad már semmi, amit meg lehetne védeni.

Bár akár érdeke is lehetne, hogy Európa tönkremenjen, mégis úgy hiszi, figyelmeztetnie kell a kontinenst, mivel nem akar a közvetlen szomszédságában egy hatalmas új Kalifátust, hiszen azzal az oroszok baja is meggyűlne a jövőben.

Az egyik amit ajánlott, hogy azonnal el kell kezdeni katonákkal és fegyverekkel védeni Európa határait, és a Schengeni övezetet.

A másik az, hogy nem szabad beengedni a menekültek egy jó rászét, csakis akkor, ha 100%-ig bebizonyosodott, hogy legális menedékkérő, mert abból amúgy is kevés van.

Ezzel meg lehetne akadályozni, hogy a szélsőséges muszlimok száma drasztikusan növekedjen az európai városokban, bár sokak szerint már így is viszsafordíthatatlan a baj!

Számtalan biztonsági szakértő erősítette már meg korábban is az orosz elnök meglátásait. Ő csak annyit tett, hogy nyomatékosna figyelmeztette Európtá, mert közeleg az a pont, ami után már semmit sem lehet tenni, és a nyugati civilizáció maradandó károkat fog szenvedni.

Az orosz elnök szerint a legfontosabb, hogy azonnal be kell fejezni a migránsok utaztatását az unión belül és világosan ki kell nyilvánítani az unió vezetőinek a migránsoknak, hogy ne jöjjenek Európába mert úgy is ki lesznek utasítva.

Még az Unió vezetői bénultan nézik a migránsválság okozta Európai káoszt, Putyin határozottan cselekszik és igyekszik felszámolni a terrorista szervezeteket.

Forrás: avilagtitkai.com

Putyin tanácsát meg kell/ene fogadni! Nem szabad végignézni, hogy Európa a szemünk láttára pusztuljon el, dőljön romba a milliós számú agresszív, buta, antiszociális, gyilkos migráns terhe alatt. Természetesen vannak kivételek, hiszen e jelzők a csecsemőkre (még) nem jellemzőek, azonban tudomásul kell venni minden “őrült”, migránsügyben empátikus európai országvezetőnek, hogy mint ahogyan a magyar közmondás is mondja: “Két dudás, nem fér meg egy csárdban!” .. Vagy az európai emberek lesznek a migránsok szolgái, vagy megvédjük Európát, megvédjük határainkat, megvédjük az életünket, családainkat, nyugalmunkat, és gyermekeink jövőjét! Hirmagazin.eu online média főszerkesztője

OSZD MEG másokkal is! Hirmagazin.eu

Forrás: Hirmagazin.eu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Juncker hadat üzent a nemzetállamoknak

Géza

Merényletsorozat Brüsszelben: robbantások, pánik, halottak

info

Udvarra rajzolt Magyarország-térkép miatt zaklatnak egy székelyudvarhelyi iskolát

Géza