Hirmagazin.eu
Főoldal » Pusztai Erzsébet odaszólt Varga Juditnak..
Belföldi hírek

Pusztai Erzsébet odaszólt Varga Juditnak..

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt Varga Judit közösségi oldalán írt arról, hogy egy újabb húsvét telik el a koronavírus árnyékban. Embert próbáló időkről beszélt, viszont hangsúlyozta, hogy hamarosan elérhetjük a bűvös 2,5 millió beoltottat.

Mint ismert a kormány ezt a beoltott számot tűzte ki első körben célul, ha pedig ezt elérjük, illetve meghaladjuk, akkor jöhet a korlátozások fokozatos feloldása.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Mint nemrégiben megírtuk ezt a számot már kedd éjfél, szerda délelőtt magasságában elérhetjük, ezt követően Pintér Sándornak határozatban kell igazolni, hogy mindez megtörtént, utána pedig a 144/2021-es kormányrendelet értelmében új intézkedések lépnek életbe.

Ezek a következők:

  • A kijárási tilalom az este 10 óra és reggel 5 óra közötti időszakra módosul
  • Az üzletek reggel 5 óra és este 9.30 között lehetnek nyitva
  • Az üzletek, köztük a március 8-a óta zárva tartó üzletek újfajta, négyzetméter alapú szabályok mentén ugyan, de nyitva lehetnek
  • Átlagosan 10 négyzetméterenként 1 vásárló lehet az üzletben az új szabályozás szerint
  • A szolgáltatásokkal kapcsolatos ideiglenes védelmi intézkedések megszűnnek, így kinyithatnak a fodrászok, kozmetikák és más szolgáltatók
  • A vendéglátóhelyiségek ugyanakkor továbbra sem nyithatnak ki normál üzemben

Tehát a bűvös 2,5 millió beoltottat várja Varga Judit is, aki posztjában arra emlékeztet, hogy 2 362 839 honfitársunkat már beoltották, így átoltottság terén a világ élmezőnyéhez tartozunk. Hozzátette: “a kormány a hosszú hétvégén is azon dolgozik, hogy minél hamarabb, de a lehető legbiztonságosabb körülmények között elkezdődhessen az újraindítás”.

Mindenki ezt olvassa most!

Az igazságügyi miniszter továbbá megköszönte az egészségügyi dolgozóknak, hogy az ünnepek alatt is emberfeletti munkát végeznek, egyúttal felhívta a figyelmet, hogy jelenleg az oltás a legerősebb fegyver, csak azzal pusztíthatjuk el a vírust. “Regisztráljunk, kérjük az oltást és tartsunk ki! Mert csak együtt sikerülhet!” – írta a bejegyzésben, amihez Pusztai Erzsébet, infektológus, korábbi egészségügyi szakpolitikus is hozzászólt.

Pusztai a fentiek kapcsán megjegyezte, hogy : “kizárólag a járvány terjedésének üteme szabhatja meg a lehetőséget a nyitásra. Izraelben sem a beoltott emberek száma határozta meg a nyitást. Sok beoltott ember majd 4–6 hét múlva lesz védett, a fiatalabbak pedig egyáltalán nem”.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Az MSZP nem árulja el, hogy mi az, ami nem tuti, és mit ne csináljunk

Géza

Phenjan meg akarja mutatni a „nagyhatalmi sovinisztáknak”

Mazsi

Még várni kell a teljes szlovák-magyar megbékélésre

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!