Főoldal » Pumák megtámadják és megeszik az embereket az arizonai Tucson városához közeli túraútvonalon
Külföld

Pumák megtámadják és megeszik az embereket az arizonai Tucson városához közeli túraútvonalon

Az emberi maradványokat az arizonai Tucson városához közeli túraútvonalon találta meg a hatóság kedden

– olvasható a CNN hírei közt.

Az arizonai vadászati és halászati hivatal illetékese, Raul Vega szerint a pumákra nem jellemző ez a viselkedés, emberi maradványok fogyasztása abnormális jelenség az állatoknál. De azok a pumák, amelyek ezt teszik, nagyobb valószínűséggel támadnak a jövőben emberre, és ez veszélyezteti a közbiztonságot.

Vega megjegyezte, hogy a pumákat mindössze alig ötven méterre találták egy népszerű túraösvénytől, ahol a környéken látótávolságra házak is állnak, és a vadőrök kiabálására sem riadtak meg, a környéket azonnal lezárták.

Lesből, a fáról támadnak az arizónai pumák. Az embereknek semmi esélyük nincs! Hirmagazin.eu (kép: elobolygonk)

Az emberi maradványokat Tuscon közelében a Pima Canyon-ösvénynél találták meg. A helyi seriff hivatala kedden közölte, hogy a halottkémmel együtt vizsgálatot indítottak az ügyben. A hivatal szóvivője elmondta: nem hiszik, hogy egy puma végzett azzal az emberrel, akinek a maradványait megtalálták.

Arizona-szerte élnek pumák, és gyakran előfordulnak a sziklás területeken. Ragadozók, és képesek rá, hogy súlyosan megsebesítsenek vagy megöljenek egy embert. A hivatal szerint bár nem gyakran, de előfordulnak pumatámadások.

Az eddigi nyomozásból az derült ki, hogy az áldozattal nem az állatok végeztek, de a pontos körülményekre még nem derült fény.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kiszivárgott az iPhone 8 szokatlan külseje

Géza

Gyászol a sportvilág: tragikusan fiatalon elhunyt a volt olimpiai bajnok úszónő

Géza

A hét legextrémebb csúszdája a nagyvilágból

Géza