Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Pucér bicajosok az esküvői fotón

Pucér bicajosok az esküvői fotón

hirmagazin_2015-09-02_072122

Háromezer meztelen és testfestett kerékpárossal készített esküvői fotót egy philadelphiai pár.

Ross Cohen és Blair Delson szombat este fogadott örök hűséget egymásnak, és a délutánt a város romantikus helyszíneire megálmodott esküvői fotók elkészítésének szentelte. Épp a városháza szomszédságában pózoltak, amikor mintegy háromezer pucér, festett testű vagy alsóneműt viselő biciklis özönlötte el a környező utcákat.

Úgy döntöttek, hogy nem várják meg, amíg a meztelen sereg elhalad, hanem feldobják egy kicsit a fotósorozatot. “Megláttuk őket és úgy döntöttem, akcióba lépek, sprintelni kezdtem a magas sarkúmban és az esküvői ruhámban” – idézte fel Delson.

Cohen felkapta kedvesét és megpördült vele a tömegben, majd mindketten pacsiztak a pucér kerékpárosokkal, akik örömmel üdvözölték a párt. “Nagyon vicces volt” – jegyezte meg Delson.

Az ifjú házasok már azt is tudják, hogy miként fogják megmagyarázni a rendhagyó esküvői képeket jövőbeli gyerekeiknek. “Amikor eljön a te napod, csak szeresd az életet és éld át a pillanatot” – fogalmazta meg röviden az újdonsült férj.

A Philly Naked Bike Ride-ot a Nemzetközi Meztelen Kerékpáros Felvonuláshoz kapcsolódóan szervezik meg évente. Az akció idén mintegy háromezer embert mozgatott meg.

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani, hogy mások is láthassák!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
loading...
WordPress Lightbox