Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Pucér bicajosok az esküvői fotón

Pucér bicajosok az esküvői fotón

Hirdetés

hirmagazin_2015-09-02_072122

Háromezer meztelen és testfestett kerékpárossal készített esküvői fotót egy philadelphiai pár.

Ross Cohen és Blair Delson szombat este fogadott örök hűséget egymásnak, és a délutánt a város romantikus helyszíneire megálmodott esküvői fotók elkészítésének szentelte. Épp a városháza szomszédságában pózoltak, amikor mintegy háromezer pucér, festett testű vagy alsóneműt viselő biciklis özönlötte el a környező utcákat.

Úgy döntöttek, hogy nem várják meg, amíg a meztelen sereg elhalad, hanem feldobják egy kicsit a fotósorozatot. “Megláttuk őket és úgy döntöttem, akcióba lépek, sprintelni kezdtem a magas sarkúmban és az esküvői ruhámban” – idézte fel Delson.

Cohen felkapta kedvesét és megpördült vele a tömegben, majd mindketten pacsiztak a pucér kerékpárosokkal, akik örömmel üdvözölték a párt. “Nagyon vicces volt” – jegyezte meg Delson.

Az ifjú házasok már azt is tudják, hogy miként fogják megmagyarázni a rendhagyó esküvői képeket jövőbeli gyerekeiknek. “Amikor eljön a te napod, csak szeresd az életet és éld át a pillanatot” – fogalmazta meg röviden az újdonsült férj.

A Philly Naked Bike Ride-ot a Nemzetközi Meztelen Kerékpáros Felvonuláshoz kapcsolódóan szervezik meg évente. Az akció idén mintegy háromezer embert mozgatott meg.

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
WordPress Lightbox