Főoldal » Pszichológiai teszt: Válassz ki egy drágakövet és olvassuk el, hogy mit árul el az életutadról!
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Pszichológiai teszt: Válassz ki egy drágakövet és olvassuk el, hogy mit árul el az életutadról!

Itt látható 6 darab ásvány. Vegyük szemügyre őket, és amelyik a legjobban tetszik, válasszuk ki és olvassuk el, hogy mi lesz az életutad.

Pszichológiai teszt: Válassz ki egy drágakövet és olvassuk el, hogy mit árul el az életutadról!

1. Opalit

Azért esett erre a választásod, mert forr benned a szabadságvágy. Egy olyan helyre vágysz, ahol nyugalom, csend vesz körül, ahol lazíthatsz, csak magadra, a belső énedre figyelhetsz. Akár nulláról is újrakezdheted az életed, még akkor is, ha nem tudod, hogy melyik irányba indulj. A legnagyobb problémát az életedben a rutin jelenti, ami nem azt jelenti, hogy unatkoznál, hanem azt, hogy úgy véled, nem azt az életet éled, amit szeretnél. Ezért próbáld más szemszögből megvizsgálni a dolgokat, és lehet rá fogsz jönni, hogy sok mindent elértél már, amit szerettél volna. Ha elmélyülünk magunkban, testünk energiái megváltoznak. Az opalit az angyalok köve. Egy erős köteléket érzel a “más világgal” kapcsolatban.

2. A zöld malachit

Ha tetszik ez a kő, akkor készen állsz, hogy nagy változásokat vigyél véghez az életedben. Más lesz az életmódod, más helyre költözöl és új szakterületen fogsz elhelyezkedni. A lelki fejlődés esélye sincs kizárva, és jó hír, hogy túl léphetsz a múltbeli, elsősorban gyerekkori sérelmeiden is. Bölcsebb leszel, tapasztaltabb. Rájössz, hogy mit is kezdenél igazából az életeddel. És ez nagyon jó! A malachit a bőség, a remény, a boldogság köve.

3. Napkő

Képzeld el: az első érzés, mikor reggel felébredsz, az a boldogság lesz! Örülsz annak, hogy sokan szeretnek, és ezzel pedig még több szeretetet, jót tudsz bevonzani az életedbe.

4. A mahagoni színű obszidián

Ha ezt a vulkáni eredetű kőzetet választottad, akkor a tudatalattid azt mondja: eljött annak az ideje, hogy minden negatív gondolattól megszabaduljak és boldog ember legyek. Racionálisabban fogsz gondolkodni, rájössz arra, hogy vannak emberek, akik nehezebb helyzetben vannak, mint te. Ne feledd, hogy az vagy, amit gondolsz, így ha hatalmába kerít az irigység, a düh, a harag, akkor ezek az érzelmek felemésztenek. De szerencsére idővel rájössz, hogy miként tudod elűzni életedből a negatív dolgokat.

5. Howlit

Ha ez a kő nyerte el a tetszésedet, hamarosan üzenetet kapsz fentről, akár álom, vagy látomás formájában, amely ismétlődni fog. A helyes irányba tartasz, így hallgass a megérzéseidre, mert úton vagy a siker felé. Ha álmatlanságban szenvedsz, ez azért van, mert nem veszed komolyan a megérzéseidet. A Howlit kő az erős lélek jelképe, és egy új életszakasz kezdetét jelöli. Csak hinned kell benne. A szerencse is pártfogásába vesz.

6. Dalmata jáspis

Elérkezett a szórakozás és a vidámság ideje az életedben. A belső éned azt kiáltja: “Szórakozni akarok!” Ennek az lehet az oka, hogy sok csalódást, félelmet, aggódást kellett átélned. Most viszont itt az ideje annak, hogy élj, és jó ha tudod, hogy a legnehezebb időszakokat is humorral, jókedvvel át lehet élni. Erre jók a barátok is, akikkel lehet nevetni, szórakozni. Ez a kő segít leszokni a dohányzásról is.

Forrás: extremesilverblog

Hasonló hírek

Megdöbbentő, hatalmas változások! – Ezt hozza 2017 a csillagok szerint

Mazsi

Empaták, akik képesek felismerni a hamis embereket

Edit

Ezek lesznek 2018 szerencsés és szerencsétlen napjai! Mentsd el magadnak már most!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------