Hirmagazin.eu
Főoldal » Pszichiátriára került a Brad Pitt-tel hírbe hozott bombázó
Bulvár

Pszichiátriára került a Brad Pitt-tel hírbe hozott bombázó

A fi­a­tal szí­nész-éne­kesnő tel­je­sen össze­om­lott ide­gi­leg, a de­presszi­ó­já­ból csak ko­moly, profi se­gít­ség­gel van kiút.

Csaknem egy hónapja jelentette be Selena Gomez, hogy véget vet világ körüli turnéjának lelki gondjai és kimerültsége miatt. A legújabb hírek szerint az énekes-színésznő pár napja be is vonult egy pszichiátriai intézménybe, mert a súlyos depresszióján csak az orvosok tudnak segíteni. Várhatóan két hónapot tölt majd a teljesen elszigetelt intézményben, ahol különböző foglalkozásokon és terápiákon vesz részt.

Pszichiátriára került a Brad Pitt-tel hírbe hozott bombázó

Selena összeomlásán igazából nem csodálkozhatunk, mert rengeteg pofont kapott a sorstól az elmúlt hónapokban. Először lupust diagnosztizáltak nála, majd agyonlőtték egyik legjobb barátnőjét, aztán az interneten közellenség lett egy Justin Bieberrel való vita miatt. Mindeközben kénytelen volt helytállni a turnéállomásain estéről estére.

Az utolsó döfést pedig a Brangelina-válás jelentette a múlt héten. Angelina Jolie oldaláról ugyanis azt kezdték el terjeszteni, hogy Brad Pitt Selenával is félrelépett. Emiatt megint az internetes kommentek célpontjává vált, és érthetően ez sem használt a lelkiállapotának.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Az utcára került az ország legnagyobb csalója, aki eladta a Nyugati pályaudvar tetőszerkezetét

Géza

A Szulejmán Hürremje így néz ki a valóságban – Meryem Uzerli szőkén is bombanő

Géza

Jennifer Lopezen a legintimebb helyen repedt szét a ruha – 18+ – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!