Hirmagazin.eu
Főoldal » Prostibotrány: dúsgazdag török rendelte meg a magyar szépséget
Bulvár

Prostibotrány: dúsgazdag török rendelte meg a magyar szépséget

A Ma­gyar­or­szág Szépe kö­zön­ség­dí­jasa be­val­lotta a rend­őrök­nek, mi­sze­rint va­ló­ban pén­zért cse­rébe tett a ked­vére egy férfi­nak. Rá­adá­sul úgy köz­ve­tí­tet­ték az ero­ti­kus mun­kára, hogy még be sem töl­tötte a 18-at.

Amint a Ripost is megírta, Dézsányi Bianka, a Magyarország Szépe verseny közönség kedvencétől elvették a díját. Miután kiderült, hogy a fiatal lányt évekkel ezelőtt tanúként hallgatták ki a R. Lajos-féle prostibotránnyal kapcsolatban.

A Blikk birtokába került rendőrségi dokumentumok szerint az akkor 17 éves lányt egy milliárdos török kuncsaft rendelte meg 2011-ben. A lap információi szerint R. Lajos szervezte meg a kiutazást, ő küldte el Bianka fotóját a megrendelőnek is. Ám a lány nem volt hajlandó utazni, így füstbe ment az üzlet.

Ekkor még sem a szexguru, sem Bianka nem tudott arról, hogy a rendőrség is megfigyelte őket: rögzítve lett többek között az a beszélgetés is, amelyben R. Lajos megpróbálta rábírni a törökországi munkára a fiatalkorú lányt.

Prostibotrány: dúsgazdag török rendelte meg a magyar szépséget

“A hölgyet tanúként hallgattuk ki, ekkor árulta el, hogy egyszer ki is közvetítették erotikus munkára a fővárosban. Ezután vált a vád tanújává. Bian­ka kérte, hogy ne fedjék fel kilétét, de nem maradhatott sokáig titokban az, hogy kiről van szó. A bíróság ugyanis nem tudott eltekinteni a személyes meghallgatásától, így a tárgyalóteremben lelepleződött, amikor a bíró előtt kellett vallania.” – árulta el egy hatósági forrás.

A lap megkereste a Magyarország Szépe verseny háziasszonyát, Sarka Katát, aki elárulta, a továbbiakban semmilyen kapcsolatot nem kíván fenntartani a közönségdíjas hölggyel. Elmondta, hogy nem tudott arról, hogy az ügyben büntetőeljárás folyik.

A különdíjat felajánló szponzor még nem döntötte el, hogy visszavonja-e felajánlását.

“A verseny zsűrije és a vezetőség azonban afelé hajlik, hogy a közönségdíjat kapja meg a második legkedveltebb hölgy” – nyilatkozta Kata.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

George Clooney-t rajtakapták! Vége az álomházasságnak

Mazsi

Ez hihetetlen: Újabb őrületet eszelt ki Berki Krisztián

Mazsi

Sztárhősök, a valóság hősei! Sztárok, akik már mentettek életet!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!