Programinfó

Programok a Bókay-kertben. Budapest, XVIII. kerület, Bókay-kert

2018. május 1-jén hatalmas bulik, színes programok, finom falatok és tavaszi fergeteg vár mindenkit. Többek közt Roy és Ádám, illetve a Lord együttes is fellépnek.

Lehet hangolni a léggitárokat, hegyezni az ördögvillákat és edzeni a nyakizmokat a fejrázásra, ugyanis az idei majálison a Bókay-kert színpadán több rockbanda is húrok közé a csap. Az egész napos rendezvénysorozaton minden korosztály megtalálhatja a maga számítását, hisz a kitelepülő büfék, sörözők, fröccsözők és vurstli mellett sok színes program fogadja a vendégeket. Májusfa állítást, nemzetiségi táncbemutatót, a Portéka színpad előadását és az Utánpótlás Akadémia különböző szakosztályainak bemutatóit egyaránt megtekinthetik az érdeklődők.

Sztárfellépők a májusfa alatt

A Városgazda18 Zrt. által szervezett ünnepségen sztárfellépők is akadnak majd szép számmal az idei bulin, ami a rockzene tematikája köré lett felépítve, amit a „Rock Majális” elnevezés is hűen tükröz. A Highland Bastards zenekar koncertezik elsőként, akik ír folk-punk zenekarként definiálják magukat, majd őket követi a Jump Rock Band. Talán senkinek sem kell bemutatni a Rocktenors nevű együttest, akik az egyik X-Faktor legjobb bandája címét vitték el korábban, ők szintén koncerteznek a Bókay-kert színpadán. Sok-sok ismert sláger csendül majd fel a Roy ás Ádám Trió előadásában, Roy-ék már 19 éve „világítanak fent az égen”, zenéiket szinte mindenki ismeri. A sötétedéssel együtt megérkeznek a metál urai is, pontosabban a Lord együttes, akik immár 33 éve zenélnek és élnek a rock bűvöletében.

Porgramok

14.00 – 15.00 – Jump Rock Band együttes

15.00 – 15.30 – Akadémia

15.30 – 15.45 – SenSDance

16.00 – 16.30 – Rocktenors együttes

17.00 – 19.20 – Roy és Ádám

20.30 -22.00 – LORD együttes

Műsorvezető: Kovács Áron

Forrás: Hirmagazin.eu

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Magyarországon az Ignite

info

Sziget, szabadság, szeretem

info

DreherFeszt – ismét Sörgyárfesztivál

info