Hirmagazin.eu
Főoldal » Próbálták megmenteni a kapcsolatukat: válásuk részleteiről vallott Papp Gergő
Bulvár

Próbálták megmenteni a kapcsolatukat: válásuk részleteiről vallott Papp Gergő

Budapest — Tizenhét év után a legnagyobb szeretetben és békében szakított feleségével Papp Gergő (47).

Pimasz úr és Judit házassága az elmúlt években válságba jutott, amelyet a pár nem is titkolt. Bár próbálták megmenteni a kapcsolatukat, végül úgy döntöttek, megadják az esélyt maguknak és egymásnak, hogy más oldalán találják meg a boldogságot – ami sikerült is.

– Szerettem volna, ha tőlem tudják meg az emberek, hogy Judittal már nem vagyunk együtt. Két napja fogalmazódott meg bennünk, hogy nem akarunk titkolózni, lehajtott fejjel menni az utcán, mintha valami rosszat tennénk vagy megcsalnánk a másikat – mesélte lapunknak az RTL Klub műsorvezetője, aki a Reggeliben, élőben beszélt először válásáról, amellyel mindenkit megdöbbentett.

Gergő két éve mesélt először arról, hogy házasságában nehézségek adódtak. Feleségével, Judittal hosszú évekig dolgoztak együtt, lényegében ketten csinálták a Pimasz úr ottalszik című műsort, így szinte minden percüket együtt töltötték, amely feszültséghez vezetett. Érezték, hogy szünetet kell tartaniuk, ezért a család Szigligetre költözött, de Gergő ingázott Budapest és a Balaton között.

– A távkapcsolat lehetőséget adott arra, hogy kiderüljön, mi lesz velünk. A sors alakította így, mi pedig rengeteget beszéltünk arról, mit is szeretnénk. Terápiára nem jártunk, de nem adtuk fel az első nehézségnél – árulta el Gergő, aki új kapcsolataikról is mesélt.

– Érdekes, hogy Judittal szinte egyszerre találtunk új párt. Úgy is hozhatta volna az élet, hogy alkalmi kapcsolataink lesznek, de már a legelső alkalommal tudtam, amikor a mostani párommal találkoztam, hogy ez komoly. Így volt ez Judit és az ő párja esetében is. Három hónapja vagyunk együtt, civil, de ha eljön az ideje, többet is mesélek róla.

A múlt hét végén Gergő már találkozott felesége új kedvesével is, valamint fiuk, Ábel (13) is megismerhette szülei új párjait.

– Mindenki nyitott volt, jól éreztük magunkat, szerintem jól sült el a találkozás. Judittal jó a viszonyunk, a közös képeinket sem veszem le a közösségi oldalamról, hacsak nem kéri, és a közös programok sem maradnak el – mondta a riporter.

Sőt Gergő szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a jövőben újra együtt dolgozzanak Judittal.

Ha úgy alakul, hogy Pimasz úr ottalvós műsora visszatér és Judit is szeretné, szerintem jól tudnánk együtt dolgozni. Sőt jobban, mint korábban, mert nem lenne ott annak a terhe, hogy egy pár vagyunk – magyarázta Papp Gergő, aki a válás részleteiről még nem egyeztetett feleségével.

– Azt gondolom, hogy ez is szükséges ahhoz, hogy mindketten tiszta lappal tudjunk új életet kezdeni.

Két és fél éve a Reggeliben

Közel két és fél éve érkezett a felkérés az RTL Klub Reggeli című műsorától, amelyet nagyon szívesen vállalt el Papp Gergő. – A Pimasz úr átcuccol után ez egy időszerű váltás volt, aminek akkor is igazán örültem. Nagyon szeretem ezt a műsort, változatos, pörgős, és nagyon jó csapat van itt – mondta a Blikknek aktuális feladatáról a televíziós.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: RAS archive

Hasonló hírek

Vőlegénye halála után önmagát is elvesztette a filmszínésznő

Edit

Itt van Berki legdurvább videója: Felszólítja Karácsonyt

Mazsi

Újra összeáll a Guns N’ Roses

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------