Hirmagazin.eu
Főoldal » Pozitív koronavírusteszt miatt lett öngyilkos a magyar férfi: megszólalt egy családtag a tragédiáról és a boncolási eredményről
Külföld

Pozitív koronavírusteszt miatt lett öngyilkos a magyar férfi: megszólalt egy családtag a tragédiáról és a boncolási eredményről

Szörnyű tragédia történt a Felvidéken: pozitív koronavírusteszt miatt ölte meg magát az 51 éves magyar férfi.

Mint korábban megírtuk, Nagymegyeren történt a felfoghatatlan tragédia. Barátjával beszélt még végzetes tette előtt a férfi, a hatóságok azonban tettét már nem tudták megakadályozni: néhány nappal a második tesztelése előtt lelőtte magát.

A lap szerint 51 éves férfi nyaralásból érkezett haza két hete, Horvátországban volt. A magyar-szlovák határon kötelező koronavírus-tesztet végeztek el rajta, ami pozitív eredményt hozott, ezért kéthetes karanténba kellett vonulnia. Az indirekt.hu-nak nyilatkozott a férfi veje.

“Az édesanyjával és a testvérével lakott együtt, őket is hatóságilag karanténba zárták – mesélte a lapnak a gyászoló családtag. – Apósom nem érintkezett velük sem egy hétig, de egyre jobban elhatalmasodott rajta a pánik. Hiába nem voltak tünetei, naponta többször is hívta a mentőket, hogy teszteljék le újra, de egyszer sem mentek ki hozzá.

Veje úgy fogalmazott, hogy a bezártságtól teljesen bepánikolt, összeomlott, ezért egy disznóölő pisztollyal főbe lőtte magát.

Ezután a férfi holttestét Pozsonyba vitték, ahol felboncolták, és megállapították, hogy nem is volt koronavírusos.

“Egy rossz, hibás teszt miatt lett öngyilkos, ez felfoghatatlan számunkra” – mondta a veje, hozzátette, hogy apósa halálának másnapján mentek ki hozzájuk a mentők, és tesztelték le az egész családot, mindenki negatív eredményt produkált.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Northfoto

Hasonló hírek

Egy tonna aranyat nyert ki használt telefonokból az Apple

info

A liberalizmus és a demokrácia torz felfogása elszabadítja az ösztönöket Németországban

Edit

Egészségügyi szükségállapot lépett életbe New Yorkban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------