Hirmagazin.eu
Főoldal » Pozitív koronavírusteszt a Vígszínházban: elmarad az évadnyitás
Kultúra

Pozitív koronavírusteszt a Vígszínházban: elmarad az évadnyitás

Rendkívüli közleményben tudatta az intézmény, hogy pozitív lett a Vígszínház egyik fiatal művészének a koronavírustesztje. Szeptember 4-ig a meghirdetett előadásokat elhalasztják. Fél éves szünet után ma este indították volna a Pál utcai fiúkkal az évadot, de a járványügyi hatóságok döntése miatt és – legfőképp – a biztonság miatt ez elmarad.

“Tisztelt Közönségünk!

Sajnálattal tájékoztatjuk nézőinket, hogy a ma tudomásunkra jutott információk alapján, az esti A Pál utcai fiúk című előadás járványügyi okok miatt elmarad. Továbbá a járványügyi hatóságok döntése alapján a Vígszínházban és a Pesti Színházban szeptember 4-ig meghirdetett előadásainkat is kénytelenek vagyunk elhalasztani.

Minden nézőnktől elnézést kérünk, a munkatársak és a közönség egészsége védelmében kellett meghoznunk ezt a fájdalmas döntést. A Pál utcai fiúk szereplőit és technikai stábját leteszteltettük. A teszt során az 56 mintavételből egy külsős, jelenleg tünetmentes, fiatal művész PCR tesztje pozitív lett. A Vígszínház folyamatosan kapcsolatban áll az illetékes hatóságokkal, akiknek az ajánlásait és előírásait figyelembe véve járunk el.” – írja a Vígszínház közleményében, hozzátéve, hogy nagyon várták már a kezdést, hiszen fél éves szünet után ma indították volna az évadot. Kiemelték, a legfontosabb a biztonság, a Vígszínház és a Pesti Színház nagy befogadóképessége miatt nagyobb rajtuk a felelősség is, ennek értelmében dolgozták ki biztonsági protokollunkat.

Az előadások pótlásának időpontját később hozzák nyilvánosságra. A nézők eldönthetik, hogy megfelel-e számukra az új időpont, átcserélik azt, vagy a jegyek árának visszatérítését kérik.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A nemzet gyökereiben hordozza a népdalt! Oszd meg!

Géza

Március 15. – Esztergom díszpolgára címét adományozták Csoóri Sándornak

info

Bérletértékesítési csúcsot döntött az Operaház

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------