Image default
Bulvár

Popsin harapta a kisoroszlán a műsorvezetőt a fotózáson – VIDEÓ

Anfisa Chekhova egy fotósorozat kapcsán vállalta el, hogy egy oroszlán kölyökkel együtt fényképezzék le. Azonban nem csak hogy izgága volt az oroszlán, de még jól fenéken is harapta.

Az orosz származásű műsorvezető Instagram-oldalán osztott meg három rövid videót, amik az oroszlán kölyökkel közös fotózása során készítettek el. Mint azt egy vadmacska kölyöktől várni lehet, folyamatosan harapdálta Chekhova-t és ráadásul mindig elmozdult, ezzel is nehezítve a fotózást.

Készültek képek ülve, trónon, de még fekvő pozícióba is. Ekkor törtönt, hogy Anfisa Chekhova egyik legféltettebb testrészét, a fenekét is megharapta az oroszlán kölyök.

Anfisa Chekhova erotikus tv-műsorával, a „Szex Anfisa Chekhovával” vált híressé.

По многочисленным просьбам трудящихся, публикую все видео сегодняшней съемки со львёнком в ленте, а не только в сториес☺️ Львёнок Джек, ему 2 месяца. Когда он чуть подрастет, будет отправлен в Сочинский Сафари-парк. Вообще, если верить астрологии, для счастливой совместной Жизни, мне подходит мужчина Лев. Но пока мне идеально подошёл только мини-лев😍 Я была слегка покусана, немного облизана, но главное получила ни с чем не сравнимые эмоции. Обожаю животных, особенно их детёнышей. Хотя в моей практике есть опыт вхождения в клетку с огромным львом братьев Запашных. Но он был немного странным Львом, ему казалось, что он Собака😂 #львёнок #видеосживотными

Anfisa Chekhova (@achekhova) által megosztott bejegyzés,

(Forrás: Mirror)

Hasonló hírek

Durván egymásnak ment Majka és Puzsér

Edit

Tudtad, hogy Baby Gabi már két éve férjnél van?

info

Táncolni kezdett a vőlegény a tolókocsis édesanyjával, szem nem maradt szárazon – VIDEÓ

Edit