Hirmagazin.eu
Főoldal » Póni lovagolással lepték meg a gyerekeket
Programinfó

Póni lovagolással lepték meg a gyerekeket

hirmagazin_2015-07-04_143519

Pénteken kezdetét vette a nagy Derby a Kincsem Parkban! Vajna Tímeának, Danics Dórának, Lolának, Görög Zitának, Erdei Zsoltnak, Nagy Sándornak és Szamosi Donáthnak a rendezvényen a Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakóinak arcára is sikerült mosolyt csalnia: pónikon lovagoltatták a lelkes gyerekeket. A hírességek ezt követően lóversenyhez illő elegáns öltözetben szurkoltak a lelátón.
„Szívmelengető érzés volt látni a gyerekek örömét a póni lovaglás alatt. A kedvencem egy pókembernek kifestett kisfiú volt, akinek én vezettem a lovát” – mesélte el Vajna Tímea, akinek szívügye a jótékonykodás. Csakúgy, mint Görög Zitának, aki a gyerekek miatt a lovakhoz fűződő bizalmatlanságát is legyőzte, és örömmel vezette körbe a pónikat.

A Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakói és a sztárok különleges lekváros édességet – Boldogi Nagyrózsa – is kóstoltak, illetve beleshettek a lóversenyzés kulisszatitkaiba is. „Megtudtam, hogy egy kiváló verseny angol telivér ára akár húsz millió forintra is rúghat, és hogy ezek a nemes lovak akár 70 km/órás sebességet is képesek a pályán elérni, lenyűgöző a gyorsaságuk”– mondta el Lola. Az is kiderült, hogy a legnagyszerűbb angol telivérek évi 6-8 alkalommal versenyeznek csak, a köztes időben pedig pihennek és ezekre a megmérettetésekre készülnek.

Erdei Zsolt a lelátón sportoló szemmel követte végig az eseményeket, és mint elmondta: csodálja a zsokék és a lovak közti harmóniát. „Hamburgban voltam életemben először lóversenyen. A hangulat már akkor is nagyon megfogott, ezért biztos vagyok benne, hogy visszajövök még a Kincsem Park lelátójára” – mesélte bokszoló kiválóságunk, aki – a közönséggel együtt – egy perces néma csenddel adózott az egyik legkiválóbb versenyló, Overdose emlékének.
A hölgyek a lóversenyhez illő öltözködési szabályokat is betartották – Danics Dóra letisztult fekete csipke szettben, Görög Zita fehér színű elegáns csinos öltözékben jelent meg, Vajna Tímea pedig egy stílusos kalappal egészítette ki fekete-fehér ruháját. Lola egyrészes színes ruhában lelkesen bíztatta az indulókat, de az elegáns öltöny szettben megjelent Nagy Sándor, Erdei Zsolt és Szamosi Donáth színészek is hangosan szurkoltak a versenyzőkért a galopp-, agár- és ügetőfutamokon.

A Derby és Gasztroangyal Fesztivál szombaton és vasárnap is folytatódik a tradicionális lóversenysport és a nagy múltú magyar gasztronómia jegyében!

Forrás: mixonline;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A cappella fesztivál június 14-én a Várkert Bazárban

info

Szakcsi Lakatos Béla, Presser Gábor és Balázs János zongoraestje

Géza

26 magyar felfedező és utazó legkülönlegesebb trófeái hazánk legnagyobb vadászati kiállításán

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!