Főoldal » Politikusok is reagáltak Schobert Norbi botrányos mondataira
Bulvár

Politikusok is reagáltak Schobert Norbi botrányos mondataira

Politikusaink sem tudnak kimaradni a Schobert Norbi-botrányból, többen véleményt fogalmaztak meg a fitneszguru által gerjesztett ügyről.

Norbi a szülés utáni túlsúllyal küzdő nőkről szólt, arról, hogy a férfiak a nők testét, külsejét kívánják meg, és ha a nő nem adja le a baba mellett a kilókat, akkor ő tehet róla, hogy tönkremegy a házasságuk.

Az Index szúrta ki, hogy Kucsák László fideszes politikus egy házasság napján készült képpel, kommentár nélkül tudatta, neki mit jelent a házasság:

: #szeretemafeleségemúgyahogyvan.

A jobbikos Bencsik János azt írja marketinges provokációtól bűzlik Norbi lépése.

“Az én feleségem három gyermekkel ajándékozott meg, amiért elmondhatatlanul hálás vagyok neki.” – írta posztja végén, amiben már a Norbi termékek bojkottjáról is ír.

Bár maga a nyilatkozat messziről bűzlik a marketinges provokációtól, talán nem felesleges, hogy a témát kivesézzük.

1. Senkinek nem azért megy tönkre a házassága, mert a másik fél kövér. Vagy ha mégis, azért a kapcsolatért nem kár.

2. Legalább annyi mázsa feletti férfi kóricál az utcákon, mint nő, ha nem több. Akik ráadásul nem szülnek és emiatt hormoningadozásaik sincsenek. Számukra milyen bölcsességek vannak a tarsolyodban?

3. Egy szülés után a legtöbb nőnek éppen elég trauma, hogy a testkép átalakul, a bőr elveszti a feszességét, a lányok “meganyukásodnak”. Ezen nem tud változtatni semmilyen táplálkozásguru, aki pedig ebből a bűntudatból akar pénzt harácsolni, az még a kuruzslónak is hitvány.

4. Miért gondoljuk azt, hogy csak az a test lehet kívánatos, ami csontból, izomból és bőrből áll? Hány depressziós, táplálkozászavaros tinédzser generációnak kell még felnőni, hogy elengedjük ezt az értelmetlen testfétist?

5. Az az édesanya, aki akár csak egy gyermeknek is életet adott, olyan kihívásokat teljesített sikerrel, amelyekhez foghatót mi, férfiak egész életünk során nem. A gyerekszületés utáni sikeres házasság a kölcsönös tiszteleten, empátián és feltétel nélküli szereteten alapul, nem azon, hogy nanponta hány gramm szénhidrátot viszünk be a szervezetünkbe.

Kedves Norbi: az én feleségem három gyermekkel ajándékozott meg, amiért elmondhatatlanul hálás vagyok neki. Soha nem evett egyetlen Update terméket sem, mégis visszanyerte az alakját, mert szerencsés géneket örökölt, és odafigyelt magára. Ha a jövőben valaha is eszébe jutna betérni egy Update boltba, emlékeztetni fogom a nyilatkozatodra, hogy soha ne tegye.

Nacsa Lőrinc, KDNP-s politikus szerint ezek után a bocsánatkérés lenne a minimum:

Update Norbi figyelmébe:

 

Szerintem sokkal nagyobb tisztelet és elismerés jár az édesanyáknak, szerintem minimum bocsánatot kellene kérni, és a családot nem összetéveszteni a biznisszel.

 

“Szeretni valakit annyi, mint úgy látni, ahogyan őt Isten elgondolta.” – Viktor Frankl

Ungár Péter “butaság-vihar”-nak hívja a tegnap óta az országon végigszáguldó botrányt, amiről mindenkinek van véleménye.

Ennek a közbeszédnek is hatása van a társadalomra 

– ezzel zárta a posztját.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Magánéleti dráma, viharos válásáról vallott Ördög Nóra

Mazsi

Kulcsár Edinánál, már csak a cicája cukibb

Edit

Bochkor Gábor kiakadt Kasza Tibire

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------