Hirmagazin.eu
Főoldal » Politikai tornádó fenyegeti a brüsszeli liberálisokat! Oszd meg!
Belföldi hírek

Politikai tornádó fenyegeti a brüsszeli liberálisokat! Oszd meg!

Ha így megy tovább, a jövő májusi EP választáson, a Fidesz-Kdnp után, Matteo Salvini pártja delegálhatja a legtöbb képviselőt az újjá alakuló Európa Parlamentbe.

Matteo Salvini belügyminiszter vezette párt jelenleg 33,8 százalékos népszerűségnek örvend, amely jóval magasabb a március eleji parlamenti választásokon elért 17,4 százaléknál.

Orbán Viktor Miniszterelnökünk vezette Fidesz-Kdnp pedig, 39%-os népszerűségnek örvend, amelynek alapján elmondhatjuk, hogy Orbán Viktor népszerűsége is az egekben!

Orbán Viktor és Matteo Salvini. Felkészülés a 2019-es EP-választásra. Kép: Hirmagazin.eu

Elemzők szerint a Liga sikere egyértelműen Salvini keményvonalas bevándorláspolitikájának tudható be: a római szigor következtében gyakorlatilag eltűntek a migránsokat Olaszországba utaztató civil szervezetek a Földközi-tengerről.

Salvini népszerűségének ugyancsak jót tesz, hogy nagyon aktív a közösségi médiában, és állandó kapcsolatot tart fenn az egyre szélesedő szavazótáborával.

Ezt a jó módot Salvini Orbán Viktortól leste el, hiszen Miniszterelnökünknek a Facebook közösségi médián való kapcsolattartása nem csak szavazóival, hanem az egész magyar néppel, példaértékű az egész világon!

Most már csak az a nagy kérdés, hogy ez a népszerűség fennmarad-e 2019-ig, mert ha igen, akkor elképzelhető, hogy e két nagy európai politikus pártjai fogják adni a jövő májusi EP választásra a delegáltak legnagyobb részét! Legyen így! Ámen! Hirmagazin.eu (bg)

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Véleményünk szerint, ez a tett bűncselekmény! A szomorú benne az, hogy ezek a szerencsétlenek, büszkeséget éreznek: Orbán Viktor házához lopóztak a momentumosok az éjjel! Oszd meg!

Géza

“Felvértezést ad az új nemzeti konzultáció a kormánynak”

Géza

A tálibok

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------