Hirmagazin.eu
Külföld

Pokolgép! Saját készítésű bombát vitt egy tanuló az iskolába…

A hátizsákja füstölni kezdett, mire pánik tört ki. 1100 diáknak gyorsan el kellett hagynia a tanintézetet. Az Iszlám Állammal szimpatizáló fiatalt tömegpusztító fegyver gyártása címén letartóztatták.

Vajon mi visz rá egy “őshonos”, rendezett körülmények között élő, iskolába járó amerikai gyereket arra,hogy az Iszlám Állam videóit nézegesse, a lobogóját elkészítse és – ami most a hét elején megtörtént Utah államban – bombát gyártson és azt bevigye az iskolába?

Tömegpusztító fegyver gyártása, birtoklása, értékesítése, felhasználása címén tartóztatták le a hét elején az alábbi Twitter képen látható, egyelőre még meg nem nevezett diákot- írta az RT.com.

“Éreztem a bomba füstszagát” – mondta Jack Whalen, egy 17 éves Pine Valley-diák, a helyi médiának. Szerencsére a házilag készített gyilkolószerkezet nem robban fel.

A tanulók körében pillanatokon belül kitört a pánik, miközben 1100 gyereket arra kértek a kiérkező rendőrök és tűzoltók, hogy azonnal hagyják el az iskola területét. Jobb híján, a rendőrök egyelőre azt kérik a szülőktől, hogy beszélgessenek el a gyermekeikkel, figyelmeztessék őket a mindennapi élet veszélyeire és szóljanak, ha az internetes ismerkedési oldalakon gyanús bejegyzéseket találnak.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Soros György elismeri, hogy a bevándorláspárti erők vesztettek

Géza

21 halálos áldozata van az egyetemi lövöldözésnek

Edit

Tragédia: Elhunyt Julie Pomagalski világbajnok hódeszkás, elsodorta egy lavina.. – Isten nyugosztalja!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian