Hirmagazin.eu
Főoldal » Pindroch Csaba megrendítő vallomása a színházi botrányokról – “És az öreg Kossuth-díjasok sem mernek megszólalni.”
Életmód hírek

Pindroch Csaba megrendítő vallomása a színházi botrányokról – “És az öreg Kossuth-díjasok sem mernek megszólalni.”

Pindroch Csaba felidézte Vígszínházas karrierjét, és őszintén beszélt az Eszenyi-ügyről is.

Megrendítően őszinte interjút adott Pindroch Csaba az Origónak. A színész ugyan régebben rengeteget forgatott, de egy idő után eléggé beszűkült neki a filmes szféra- ezután jött a színház.

A Vígszínház egyik vezető színészeként egyaránt szerepelt Marton László és Eszenyi Enikő igazgatásának ideje alatt is, és mint bevallotta, koránt sem volt egyszerű az ottani “élet”.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

“A Vígszínház, aki ott volt, az látja, azért az egy gyár. Ott kőkeményen kell dolgozni, nekem egy komoly művészi munkám volt” -kezdte Pindroch, aki az Eszenyi-botránnyal kapcsolatban sem maradt szótlan. Bár tiszteli és hálás a művésznőnek karrierje alakulásáért, elismerte: ő is tapasztalta azt a bánásmódot, amely ellen végül közös nyilatkozatban álltak ki színésztársai.

“Én nagyon boldog vagyok, hogy elindult valami a színházi világban” – mondta a Valami Amerika sztárja, hozzátéve: többször fordult vele elő, hogy olyan rendezőkbe, színházi emberekbe futott, akik visszaéltek a hatalmukkal, és félelmet szülve, olyan hangnemben beszéltek a színészekkel, amely egyszerűen elfogadhatatlan.

“Rengeteg ilyen van. És te nem mersz megszólalni. És az öreg Kossuth-díjasok sem mernek megszólalni.”

Szerinte a Me too kampány kezdetével felszínre kerülő, súlyosan megalázó színházi eseteknek hála már lesz ellenpélda az ilyen viselkedéssel szemben, mert azok, akik nem megfelelően viselték eddigi pozíciójukat, megkapták azt, ami nekik járt:

Kaptak egy elég erős tükröt, és most elcsendesedtek. Az nagyon jó. Egy nagyon jó üzenet azoknak, akik ezt a hangot próbálják megütni a későbbiekben. Ennek már vége. Ilyen nincs. Olyan ez, mint egy rendszerváltás a színházban” -folytatta Pindroch, aki őszintén szólva várja már a revansot, hiszen “rengeteget kellett nyelniük, mert azt hitték, ez a normális”.

Mindenki ezt olvassa most!

A színész emellett interjújában egykori osztályfőnökéről, Marton Lászlóról, a körülötte kialakult botrányról, és a pálya szomorúan alacsony bérezéséről is szót ejtett:

“Itt is rendet kell tenni, mert az nonszensz, hogy diplomás színészek takarítónői fizetések alatt keresnek. Úgy megy be királyt játszani, hogy mellette meg éhezik. Én a Vígszínházban már főszerepeket játszottam, a hátam mögött volt a Kontroll, a Valami Amerika meg egy csomó film, és a mögöttünk lévő szálloda takarítónője már többet keresett mint én. Ez nem engem minősít.”

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Visszaváltották a bérleteket, mert ingyen utazhatnak…

Géza

A polgárőrség fontos szereplője a parlagfű elleni védekezésnek

Géza

Néha tudomásul kell venni, hogy nem vagyunk ugyanolyan fontosak másoknak, mint ők nekünk…

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!