Hirmagazin.eu
Főoldal » Pikáns szexuális ügy foglalkoztatja a NASA-t, dilemmában a tudósok
18+

Pikáns szexuális ügy foglalkoztatja a NASA-t, dilemmában a tudósok

Ahogy fejlődik az űrkutatás, egyre megkerülhetetlenebb a kérdés, ami valószínűleg téged is foglalkoztat. Hogy lehet az űrben szexelni?

Mióta az első női űrhajóst felküldték az űrbe, azóta foglalkoztatja az embereket a kérdés: vajon milyen lenne a szex a teljes súlytalanságban? Időről időre felüti a fejét a pletyka, hogy űrhajósok összegabalyodtak odafent egymással, vagy a NASA rendszeresen végez kísérleteket – amiket mindig cáfolnak.

Az viszont tagadhatatlan, hogy a téma igenis foglalkoztatja a tudósokat. Ugyanis az olyan nagyszabású tervek, mint a Mars kolonizálása magukkal hozzák a kérdést, hogy a hosszú úton hogyan elégítenék ki ezt az igényüket az űrhajósok. De ha később más bolygókat is meg akarunk hódítani, akkor a nagyobb távolságoknál kifejezetten gyerekvállalási célból is vizsgálni kell a kérdést. Azt már tudjuk, hogy a női testre nincs más hatással az űrutazás és a súlytalanság, mint a férfiakéra, de a terhességről, szülésről csak találgatások vannak. Ahogyan a szexről is.

Pikáns szexuális ügy foglalkoztatja a NASA-t, dilemmában a tudósok 1

Egy állítólagos NASA jelentés szerint 1996-ban szex pozíciókat teszteltek súlytalanságban – számítógépes szimulációval. Kiderült, hogy a húsz pózból csak négy működne anélkül, hogy valamilyen övet vagy egyéb segédeszközt használnának. Két tengerimalaccal élőben is kipróbálták, de annyira durva volt, hogy állítólag még a NASA számára is csak egy cenzúrázott videót adtak át.

Gondolatkísérletek természetesen vannak arról, milyen lenne az űrszex a gyakorlatban – ezekből mutatunk néhányat.

1. Intimitás teljes hiánya

Az űrhajósok soha nincsenek egyedül. Tehát bármennyire is szeretne a pár félrevonulni, nem tehetné meg – ugyanis minden egyes aktust tudományos megfigyelés alatt tartanának.

2. Lebegés – ha akarod, ha nem

A súlytalanságban valószínűleg képtelenség lenne az aktus, ugyanis ha a férfi előremozdul, mozdul a nő is. Valahogy úgy kell elképzelni, mintha két korcsolyázó akarná ellökni egymást a jégen állva – mindketten elmozdulnak az ellenkező irányba. Ha az lenne a kísérlet célja, hogy az aktust megfigyelő tudósok betegre röhögjék magukat, akkor persze rendben van.

3. Nehezen jön össze egy erekció

A fizika törvényei miatt hiába izgulna fel a férfi,  a gravitáció hiánya miatt nem jutna elég vér az altestébe ahhoz, hogy megfelelően kemény legyen.

Pikáns szexuális ügy foglalkoztatja a NASA-t, dilemmában a tudósok 2

4. Nem is valószínű, hogy kívánnák egymást

Egy hosszú űrutazáson az asztronauták tesztoszteronszintje leesne, és anélkül nincs libidó. Ami nincs máshogy a nőknél sem, az ő hormonjaik se lennének ott a topon.

5. Úszó izzadtság

Lent, a Földön is izzadunk szex közben, de alig vesszük észre. De ha nem esnének le a cseppek? A pár körül lebegnének, ami egy kicsit sem tűnik izgatónak.

Pikáns szexuális ügy foglalkoztatja a NASA-t, dilemmában a tudósok 3

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Külföldről hazatért románok százezrei “úszhatták meg” a karantént (18+)

Géza

Brutálisan megvertek egy szegedi egyetemista lányt! 18+

Mazsi

Hátborzongató visszatérés: megjelent az ajtóban a férfi, miután elhamvasztották

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!