Hirmagazin.eu
Főoldal » Pikáns szerepet kap Tóth Gabi
Média és szórakozás

Pikáns szerepet kap Tóth Gabi

Komoly színészi szerepre készül Tóth Gabi. Az X-Faktor egyetlen női mentora, bár imádja új ítésztár­sait, sosem felejti el megjegyezni, mennyire hiányzik neki Alföldi Róbert, akivel korábban két éven át dolgozott a tehetségkutatóban…

Pikáns szerepet kap Tóth Gabi

– Robival dolgozni maga a meg­valósult álom! Minden, amit­ csinál, új és eltérő a megszokottól. Az a két év, amit együtt töltöttünk az X-Faktorban,­ közel hozott minket egymáshoz. Pedig eleinte tartottam attól, hogyan jövök majd ki egy ilyen sikeres és komoly színházi emberrel, de pillanatok alatt egymásra hangolódtunk. Sokat nevettünk együtt, mindent meg tudtunk beszélni egymással. Már az idő tájt is emlegette, hogy dolgozunk mi még együtt a jövőben – idézte fel emlékeit Gabi, s úgy tűnik, Alföldi állja a szavát – írja a Blikk.

Jövő áprilisban állítja színpadra a Passió XXI. című – vallási témájú, de modern felfogású – darabot, amelyben Stohl András, Feke Pál és Szabó Kimmel Tamás mellett Gabinak is jut egy különleges szerep.

– Mária Magdolnát alakíthatom, ami igazán megtisztelő feladat. Nagyon izgalmas karakter, hiszen kapcsolata Jézussal rengeteg vita alapja – lelkendezett az énekesnő.

– A szerepe Jézus életében kérdéses: egyesek szerint szolgálta a megváltót és gondoskodott róla, a közhiedelem bűnös előéletű, feslett múltú nőként tartja számon, míg vannak olyan értelmezések, miszerint Jézus felesége volt, és gyermekük is született. Azt, hogy a darabban milyen megvilágításba kerül ez a meghatározó alak, még én sem tudom.

Fontos a vallás Gabi számára, és a Biblia történetei sokat jelentenek neki.
– Ezek a csodálatos történetek a mai napig hatással vannak az életünkre. Soha el nem évülő mesék, amelyeket újra és újra érdemes elővenni, mert bennük van minden. Mindent elolvasok, amit csak tudok a témában – ígérte Gabi. – Emellett biztos, hogy a próbafolyamat is nagyon kemény lesz, hiszen Robi maximalista. A nagy színpadi produkciókban az állóképesség is kiemelten fontos, azaz az X-Faktor után még többször fordulok majd meg a konditeremben!

 

Hasonló hírek

Megrendítő fotót posztolt a Bűbájos boszorkák egykori sztárja! Rákban szenved.

Edit

Kiszivárogtak a nevek: kiderült, ki lesz az Index új főszerkesztője és egyik helyettese

Géza

Meghalt David Prowse, aki Darth Vadert játszotta a Csillagok háborújában – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!