Hirmagazin.eu
Főoldal » Pikáns részleteket árult el Demcsák Zsuzsáék szerelméről Gáspár Zsolti
Bulvár

Pikáns részleteket árult el Demcsák Zsuzsáék szerelméről Gáspár Zsolti

Először a lányának nézte ki Gáspár Zsolti Krishant, de amint meglátta, hogy néz egymásra az indiai stábtag és Demcsák Zsuzsa, azonnal tudta, hogy ebből szerelem lesz, így letett a tervéről.

Nagy örömmel sztorizott a Bors szerkesztőségében vendégeskedő Gáspár Zsolti az Ázsia Expressz 2-ben történtekről. Az élménybeszámoló során számos pikáns részletet árult el Demcsák Zsuzsa és Krishan kibontakozó szerelmi történetéről. De volt a történetben egy csavar is – mint kiderült, Zsolti először a lányának nézte ki a jóképű stábtagot.

– Krishan indiai stábtag volt a forgatások alatt, és az első pillanattól jóba lettünk. Rögtön kiszúrtam, hogy nem csak jóképű és tanult, de igazi jó ember is. Pont olyan, amilyen úriembert a nagylányomnak, Gabicának szánnék. A telefonján mutattam is neki képet a lányomról a közösségi oldaláról, és nagyon tetszett neki Gabica – árulta el Zsolti, aki aztán mégis letett a nagy tervéről. Mint mondta, szemtanúja volt a pillanatnak, amikor Krishannak és Zsuzsának megakadt a szeme egymáson, ezt követően pedig sokat heccelte őket azzal, hogy forr körülöttük a levegő és hogy ebből szerelem lesz.

Gáspár Zsolti hamar észrevette, hogy Demcsák és Krishan szimpatizálnak egymással /Fotó: TV2

Igaza is lett, ők ketten pillanatok alatt összehangolódtak, a románc pedig nem maradt észrevétlen mások számára sem, de “szerelmük beteljesedésének éjszakái sem maradtak titokban”. Zsolti véleménye szerint a pár akkor került igazán közel egymáshoz, amikor hosszabb időre leállt a forgatás a Srí Lankán kirobbant botrány miatt. Ezek után pedig azonnal észrevette a Zsuzsa ujján ékeskedő ékszert is.

– Láttam, hogy egyre többet beszélgetnek, és akkor már éreztem, hogy itt valami komoly dolog alakul. A közel kéthetes forgatási leállás alatt bőven volt idejük megismerni egymást, és akkor már egy szobából is jöttek ki, Zsuzsa ujján pedig gyűrű ragyogott. Kérdeztem is róla, de csak nevetett, és annyit mondott: ismerem a férfit, akitől kapta az ékszert. Bevallom őszintén, na­gyon boldog voltam. Igaz, Kri­shan nem lett a Gáspár család tagja, de a lehető legjobb helyen van Zsuzsa mellett. Egyet bánok csak, hogy nem én adhattam össze őket. Egész biztos nagyobb ceremóniát csapok, mint Kandász Andi – mondta.

Gáspár Zsolti elárulta azt is, hogy napi kapcsolatban van a játék vége óta a párral, és örömmel részt venne a magyarországi lagzin is, de amennyiben erre nem kerül sor, abban az esetben is eljuttatná hozzájuk a nászajándékát, egy egész malacot. Az Ázsia Expressz mókamestere hozzátette, nagyon boldognak látja Demcsák Zsuzsáékat és véleménye szerint hamarosan bővülhet a család.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: TV2

Hasonló hírek

Keményen rászállt a NAV Palik Lászlóék cégeire!

Mazsi

Meghalt Som Lajos, a Piramis együttes alapítója

Mazsi

Teljesen levetkőztek a naptárfotózáshoz az egyetemista atléták

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------