Image default
Média és szórakozás

Piára és prostikra verte el a pénzét: fény derült a legnagyobb botrányokra Jackie Chan életéből! Oszd meg!

Hong Kong — Jackie Chan (64) megdöbbentő botránykönyvben rántotta le a leplet személyisége eddig eltitkolt árnyoldaláról.

Chan fiatalon két végén égette a gyertyát, mert nem tudta, él-e még másnap /Fotó: Profmedia-Red Dot

A színész önéletrajzi regényében árulta el, hogy cseppet sem volt a hűség mintaképe, és apaként is kudarcot vallott. Never Grow Up– azaz Sose nőj fel – című kötetben Chan bevallotta, hogy amikor kaszkadőrként dolgozott, minden pénzét alkoholra és prostituáltakra költötte.

– Mind tudtuk, ha valami balul sül el, akkor nem látjuk másnap a napfelkeltét. Csak rövid időre tervezhettünk, ezért vakmerően költöttük a pénzünket – írta regényében a sztár, aki részletesen leírta, milyen sérüléseket szenvedett a forgatásokon. A színész bevallotta, rendszeresen osztotta meg az ágyát egy utcalánnyal, akit egyszerűen „kilences számúnak” hívott.

Chan azt is elismerte, hogy nagyon bunkó módon viselkedett a nőkkel. Későbbi feleségével, Lin Feng-csiaóval (65) sem bánt jobban, annyira félt, hogy az asszony kiforgatja a vagyonából, hogy elrejtette a pénzét előle. A sztár nőügyei később botrányt is kavartak: 1999-ben megcsalta a nejét az egykori szépségkirálynővel és színésznővel, Elaine Ngvel (45). A férfi felvállalta a félrelépést a nyilvánosság előtt.

A színész részletesen leírta, melyik filmjében pontosan milyen sérülést szenvedett /Fotó: Grafika: Séra Tamás

– Igazi szemétláda vagy – ezt mondta magának az eset után a könyve szerint.

A harcművészetek királya nemcsak férjként, de apaként sem állta meg a helyét. Végig dolgozott, és egyáltalán nem látogatta meg a feleségét a terhessége alatt.Egy alkalommal, amikor Linnel veszekedett, felkapta az akkor még csecsemő Jaycee Chant (35), majd áthajította a szobán. A kisbaba a kanapéra esett. Bár a könyvében nem említi, nem csak a fiával volt kegyetlen, az Elaine Ngvel folytatott afférjából született lánya szerint őt homoszexualitása miatt kitagadta a színész, nyomorognia kellett a szerelmével.

– Hajléktalanok voltunk. A híd alatt kellett aludnunk – fejtette ki egy videóban Etta Ng (19), aki azóta feleségül vette kedvesét.

Egy nap alatt két karambolja volt

Chan azt is bevallotta a könyvében, hogy a folyamatos ivászat nemcsak a magánéletére volt hatással, de a saját és mások testi épségét is veszélyeztette. Egy reggel ripityára tört egy Porschét, mert részegen ült a volán mögé, majd este ugyanezt a hibát elkövette, amikor is egy Mercedes Benznek ment neki.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

I Love Sziget! .. Mindenből egy kicsi, képekkel, videókkal

Géza

RTL Klub nagy bejelentése – új showműsort indítanak

Edit

Magyarokra figyel egész Dubai (A cikk videót tartalmaz)

Géza