Hirmagazin.eu
Főoldal » Piára és prostikra verte el a pénzét: fény derült a legnagyobb botrányokra Jackie Chan életéből! Oszd meg!
Média és szórakozás

Piára és prostikra verte el a pénzét: fény derült a legnagyobb botrányokra Jackie Chan életéből! Oszd meg!

Hong Kong — Jackie Chan (64) megdöbbentő botránykönyvben rántotta le a leplet személyisége eddig eltitkolt árnyoldaláról.

Chan fiatalon két végén égette a gyertyát, mert nem tudta, él-e még másnap /Fotó: Profmedia-Red Dot

A színész önéletrajzi regényében árulta el, hogy cseppet sem volt a hűség mintaképe, és apaként is kudarcot vallott. Never Grow Up– azaz Sose nőj fel – című kötetben Chan bevallotta, hogy amikor kaszkadőrként dolgozott, minden pénzét alkoholra és prostituáltakra költötte.

– Mind tudtuk, ha valami balul sül el, akkor nem látjuk másnap a napfelkeltét. Csak rövid időre tervezhettünk, ezért vakmerően költöttük a pénzünket – írta regényében a sztár, aki részletesen leírta, milyen sérüléseket szenvedett a forgatásokon. A színész bevallotta, rendszeresen osztotta meg az ágyát egy utcalánnyal, akit egyszerűen „kilences számúnak” hívott.

Chan azt is elismerte, hogy nagyon bunkó módon viselkedett a nőkkel. Későbbi feleségével, Lin Feng-csiaóval (65) sem bánt jobban, annyira félt, hogy az asszony kiforgatja a vagyonából, hogy elrejtette a pénzét előle. A sztár nőügyei később botrányt is kavartak: 1999-ben megcsalta a nejét az egykori szépségkirálynővel és színésznővel, Elaine Ngvel (45). A férfi felvállalta a félrelépést a nyilvánosság előtt.

A színész részletesen leírta, melyik filmjében pontosan milyen sérülést szenvedett /Fotó: Grafika: Séra Tamás

– Igazi szemétláda vagy – ezt mondta magának az eset után a könyve szerint.

A harcművészetek királya nemcsak férjként, de apaként sem állta meg a helyét. Végig dolgozott, és egyáltalán nem látogatta meg a feleségét a terhessége alatt.Egy alkalommal, amikor Linnel veszekedett, felkapta az akkor még csecsemő Jaycee Chant (35), majd áthajította a szobán. A kisbaba a kanapéra esett. Bár a könyvében nem említi, nem csak a fiával volt kegyetlen, az Elaine Ngvel folytatott afférjából született lánya szerint őt homoszexualitása miatt kitagadta a színész, nyomorognia kellett a szerelmével.

– Hajléktalanok voltunk. A híd alatt kellett aludnunk – fejtette ki egy videóban Etta Ng (19), aki azóta feleségül vette kedvesét.

Egy nap alatt két karambolja volt

Chan azt is bevallotta a könyvében, hogy a folyamatos ivászat nemcsak a magánéletére volt hatással, de a saját és mások testi épségét is veszélyeztette. Egy reggel ripityára tört egy Porschét, mert részegen ült a volán mögé, majd este ugyanezt a hibát elkövette, amikor is egy Mercedes Benznek ment neki.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Bedobja nagyágyúit a TV2

Edit

A Liza, a rókatündér kapta a legtöbb jelölést

info

Több mint 4 millió embert ért el kedden a közmédia

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------