Hirmagazin.eu
Főoldal » Pénzzel teli táskákkal járt Kecskemétre Stadler József
Bulvár

Pénzzel teli táskákkal járt Kecskemétre Stadler József

Az akasztói juhász életéről szóló könyv szerzője arról mesélt, mi maradt ki a műből Stadler kérésére. Vajon kiknek vihette a milliókkal teli táskákat?

Mérey Péter sokat tud a tavaly novemberben elhunyt Stadler Józsefről, hiszen az akasztói juhásszal ő készítette az utolsó, mindenre kiterjedő interjút. A szerző a Borsnak elárulta, akadt néhány történet, amely végül nem kerülhetett bele a megjelent kötetbe.

“A kötetek írása közben sok olyasmit is elmondott nekem, amit aztán ki kellett hagynom a történetből. Egy-egy ilyen fejezet említése után Jóska csak ennyit mondott:

Ezt nem köll megírni, Petikém.

Így aztán csak halvány utalások formájában került leírásra, hogy havi rendszerességgel vitt pénzzel teli táskákat a kecskeméti malomcsárdához az akkori felső vezetés embereinek, akik elvárták tőle, hogy támogassa a kampányukat. Amikor már kezdtek elapadni az anyagi forrásai, még meg is fenyegették, hogy szedjen elő valahonnan néhány milliót, mert különben rossz vége lesz a pályafutásának”

– mondta a lapnak Az utolsó interjú szerzője.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Hajszálon múlt Kóbor János élete! A vízi rendőrség mentette meg

Mazsi

George Clooney egész jó fej

Edit

Váratlan fordulat: Vissza akarta venni a köztévé Jakupcsek Gabriellát

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------