Főoldal » Pénzeső okozott káoszt a városban: 100 dollárosok hullottak az égből
Külföld

Pénzeső okozott káoszt a városban: 100 dollárosok hullottak az égből

Egye­lőre vizs­gál­ják a jo­gá­szok, hogy bűn­cse­lek­mény-e pénz­esőt zú­dí­tani a tö­megbe.

Egy kriptovalutákkal kereskedő Hong Kong-i srác pénzesőt zúdított a távol-keleti városállam egyik szegényebbik negyedében egy kereszteződésre.

Pénzeső okozott káoszt a városban 100 dollárosok hullottak az égből

Az önjelölt Robin Hood egy Lamborghini Aventadorral érkezett meg az adakozás helyszínre, ahol egy rövid beszéd után 100 dolláros bankók hullottak alá a tömegbe az egyik sarki ház tetejéről. Az ingyen pénz látványára hirtelen nagyon sok ember verődött össze az amúgy is forgalmas kereszteződésben. Csak a szerencsén múlt, hogy a mecénás fiú akciójából nem lett tömeghisztéria és sérülés – írja a helyi sajtó.

12月15號係FCC既大日子因為意味着fcc交易比賽公佈頭獎得主有機會贏取2000萬港幣現金一至50名都會有獎獎品總值超過4000萬簡單可能玩$100蚊都有機會贏取頭獎今次係fcc係全港第一條公鏈亦係我哋香港人可以賺盡中國市場錢的唯一機會想賺首期買樓 過更好既生活一定要買fcc 因為簡直係中國人送錢比香港人洗賺到錢對的感謝返我哋偉大嘅祖國今日既主題係劫富濟貧我自細就有一個夢想 希望做一個正義使者 超級英雄 可能好多人會因為年紀逐漸長大被工作不停磨滅 所以失去左這個心我亦非常能夠體會 因為我都曾經辛苦過 只係幣圈世界太過夢幻 短短幾年時間就可以令到我重拾童真唔知大家有冇想像過會有一日錢可以從天而降我幣少爺 今日企係度話俾你地知 只要你有夢想 就所有事情都係有機會發生錢就係從天而降。

Közzétette: 幣少爺-新世代礦業 – 2018. december 14., péntek

Később kiderült, hogy a látványos megmozdulást egy Wong Ching nevű fiatal milliomos fiú hajtotta végre, aki a közösségi oldalán bejelentette, hogy nem ez volt az utolsó ilyen akciója.

Az üggyel kapcsolatban több jogász is megszólalt a helyi sajtónak, akik szerint Wongot nagy valószínűséggel el lehetne ítélni közrend megzavarása miatt. Ezt a jogi kihágást pedig 185 ezer forintnak megfelelő hongkongi dolláros pénzbüntetéssel, vagy rosszabb esetben 12 hónapig tartó szabadságvesztéssel is szankcionálhatják.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Megakadályozták a migránstábor elleni támadást

info

Izrael történetének legsúlyosabb korrupciós botránya – Börtönbe kerülhet egy volt miniszter

info

Iszlamisták támadtak meg egy szomáliai szállodát

info