Hirmagazin.eu
Főoldal » Pénz nélkül tűnt el Spanyolországban a háromgyerekes magyar apuka – felesége így próbál a nyomára bukkanni
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Pénz nélkül tűnt el Spanyolországban a háromgyerekes magyar apuka – felesége így próbál a nyomára bukkanni

Spanyolország—Magyarország — Rejtélyes körülmények között veszett nyoma egy háromgyerekes magyar apukának Spanyolországban.

Mátés Gergővel (32) utoljára karácsonykor váltott üzenetet édesanyja. Huri Valéria csak akkor fogott gyanút, hogy valami nincs rendben, amikor fia január 5-én nem reagált a születésnapi köszöntésére.

Az asszony most a Facebookon keresi égre-földre a férfit, ma pedig a magyar rendőrségen is bejelentést tesz. A spanyol hatóságok már kutatnak utána, egyelőre hiába. Egy ismerős szerint viszont valaki látta Gergőt Barcelonában kéregetni, állítólag haza szeretne jönni Magyarországra a családjához, csak épp nincs pénze.

– Miután Gergő elvált, a három gyerek az édesanyjukhoz került. A fiam, talán azért is, hogy felejtsen, külföldre ment dolgozni egy hajóra. Ott ismerte meg mostani, bolgár barátnőjét. Nyáron kiköltözött hozzá Gandiába, ez egy tengerparti város az ország keleti oldalán. Gergőnek már munkája is volt, de nem vetette fel a pénzt, most kezdett volna egyenesben jönni – mondta el Huri Valéria.

A férfinak furcsamód régóta nem volt telefonja, pedig most nagy segítségére lenne a készülék. Így sem volt elzárva az otthoni információtól: tableten, messengeren tartotta a kapcsolatot édesanyjával. Valéria így tudhatott arról, hogy fia december 25-én éjjel 3-kor nem tudott aludni. Feszült volt, mert előtte összeveszett a barátnőjével, és várta haza, a nő ugyanis bulizott valahol. Hajnalban aztán Gergő elunta a várakozást és négy óra körül elment a lakásból. Senki nem tudja, hova.

Valériának elképzelése sincs arról, hol lehet.

A férfi életében voltak ugyan mély időszakok, volt már depressziós is, ám az ismerősöktől érkező információk arra engednek következtetni, hogy Gergő hazaindulhatott Magyarországra, pénz nélkül. Úgy viszont utazni nehéz.

Valéria (jobbra), Gergő édesanyja aggódik fiáért

A család egyik barátjának orosz ismerőse a fotója alapján állította, hogy látta Gergőt, pénzt kért tőle Barcelonában.

Az ismerősök most a városban élő magyarokat mozgósítják, nézzenek szét alaposan a pályaudvarokon, nincs-e ott Gergő. A férfi bolgár barátnője ugyanis nem nagyon reagált a megkeresésekre, úgy tűnik, rá egyelőre nem számíthatnak.

Hasznos a közösségi oldal

Nagy segítség a rendőrségnek a Facebook az eltűnt emberek felkutatásában. Van kimondottan ilyen célból létrehozott csoport, például az „Eltűnt emberekért – megoszthatod” nevű közösség. Az ott közzétett keresések természetesen nem helyettesítik a rendőrségen tett hivatalos bejelentést.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Háromkilós kődarab zúzta be menet közben Hanna autójának szélvédőjét: centiken múlt a tragédia

Géza

Az év csempészei: 5 ezer kilométert utaztak a cigivel, mégis lebuktak!

Mazsi

Kokain lehetett a focista halálát okozó balesetben részes taxis szervezetében

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------