Főoldal » Péniszét lengetve üldözte a szatír Óbudán a túrázót
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Péniszét lengetve üldözte a szatír Óbudán a túrázót

A rej­té­lyes sza­tír már évek óta ret­te­gés­ben tartja a Róka-hegy kör­nyéki tú­rá­zó­kat. A ki­rán­du­lók csak abban re­mény­ked­nek, hogy nem ta­lál­koz­nak össze Eg­res­sel, a Nagy Sé­tá­ló­val.

Turisták mentették meg egy szatírtól azt a 19 éves egyetemista fiút, akit több száz méteren keresztül üldözött az ősz hajú, alsógatya nélküli perverz férfi!

Péniszét lengetve üldözte a szatír Óbudán a túrázót
Illusztráció: Pixabay

A fiú elmesélte, hogy nem a környéken lakik, de a barátaival és egyedül is szokott túrázni a Pilisben. A kirándulásainak mindig Békásmegyerről vág neki. Most nyáron már háromszor is találkozott az idős szatírral a Kevélyek és a Róka-hegy környékén.

Eddig szerencsére az ijedtségen kívül más nem történt. Az illető rendszeresen túraruhában van, 50-60 közötti öreguras, őszes frizurájú, szemüveges, 170 cm körüli ember! Egresnek, a Nagy Sétálónak hívja magát. Tudom, mert sajnos volt vele már dolgom

– mesélte az ittlakunk.hu oldalon a kiránduló, aki az első találkozásuk előtt is hallott már a férfiról más túrázóktól.

 

Péniszét lengetve üldözte a szatír Óbudán a túrázót 1
Illusztráció

Egy héttel ezelőtt azonban a perverz férfi halálra rémisztette a fiút! A kiránduló este 7 óra körül ért a Róka-hegyhez. A bokorból hirtelen előugrott a szatír, akin nem volt alsónadrág! Elállta a túrázó útját és annyit mondott:

Nem emlékszel rám! Én vagyok Egres, a Nagy sétáló. Kétszer már megúsztad, de most befejezzük, ami múltkor félbemaradt.

A fiú egy vastag fát hajított a férfi felé, aki erre beugrott egy bokorba.

Szaladtam vissza, amerről jöttem. Jó öt percig futottam, és hallottam, hogy fut utánam. Egy túrázó-csapatba botlottam, tőlük kértem segítséget.

A csapat tagjai is hallottak már a szatírról, de annyira megijedtek, hogy inkább kerülővel, más útvonalon mentek vissza Békásmegyerre.

A Ripost megkereste az ügyben a rendőrséget, akik közölték: a túrázókat üldöző perverz szatírról eddig nem érkezett feljelentés hozzájuk, ezért nem is nyomoznak az ügyben.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Őket keresik leginkább a rendőrök

info

Országos összesítő (bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó)

Géza

60 magyart köröz az Interpol

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------