Hirmagazin.eu
Főoldal » Pegasus-ügy: Kovács Zoltán államtitkár is megszólalt a lehallgatási botrány kapcsán..
Belföldi hírek

Pegasus-ügy: Kovács Zoltán államtitkár is megszólalt a lehallgatási botrány kapcsán..

Kovács Zoltán államtitkár szerint a Pegasus-botrány állításai nincsenek alátámasztva, azokat pedig a baloldali hírportálok egy csoportja hozta nyilvánosságra.

Az államtitkár az abouthungary.hu-n megjelent cikkben reagált 3 pontban a nagy port kavaró kémbotrányra, amely írást a Telex szemlézte.

Mindenki ezt olvassa most!

Kovács először arról beszél, hogy szerinte a 2010-es kormányváltás óta nincsenek illegális megfigyelések Magyarországon, amit a lefolytatott ellenőrzések eredményei is alátámasztanak. Hozzátette: Magyarország demokratikus jogállam, és „minden személy esetében minden időben a hatályos jogszabályoknak megfelelően járt és jár el”.

Második szempontként Varga Judit nyilatkozatát hozza fel, miszerint „az államoknak rendelkezniük kell a szükséges eszközökkel ahhoz, hogy a napjainkban őket fenyegető számos veszély ellen fel tudjanak lépni”. Azt írja, az országokat meg kell védeni „a külföldi titkosszolgálatok és ügynökeik megkérdőjelezhető törekvéseivel vagy az alkotmányos rend aláásására irányuló akciókkal szemben”.

Arra is kitért, hogy szerinte az állítások megalapozatlanok, és a sajtónak keményebb kérdéseket kellene feltennie az üggyel kapcsolatban; szerinte ugyanis „a vádak Magyarországot és Orbán Viktor kormányát érik, így a csordaszellemű média csak úgy, kérdés nélkül bekajálja őket”.

Kovács írására Shaun Walker is reagált közösségi oldalán. A Guardian újságírója felteszi a kérdést, hogy mégis hogyan lehetne Orbán-ellenes összeesküvésről beszélni, tekintve, hogy nemzetközileg számos személy – többek között a francia elnök, Emmanuel Macron is – érintett az ügyben. Arról is ír, hogy nem a „baloldali hírportálok csoportjáról” van szó, hiszen a nyomozáson a legnevesebb újságok oknyomozó újságírói dolgoztak együtt.

Mindenki ezt olvassa most!

Walker szerint azt továbbra sem cáfolja senki, hogy megfigyelések történtek volna, ilyesmiről pedig Kovács írásában sem eszik szó.

Hasonló hírek

Benkő Tibor honvédelmi miniszter: tovább kell emelni a Magyar Honvédség létszámát!

Géza

Budapestre is megérkezik a hó

Edit

Orwell Viktor fényfelirat: Fura életrajzi ütközések Gyurcsány Ferenc és George Orwell között.. – képek, videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!