Image default
Külföld

Pedofilbotrány: több száz gyereket molesztált egy orvos, tetteiről naplót vezetett

Harminc éven át molesztált gyerekeket, köztük saját rokonait és megműtött pácienseit egy pedofil orvos Franciaországban.

Az index.hu cikke szerint a 68 éves férfi a kilencvenes évek óta naplót vezetett bűntetteiről. Eddig 200 áldozatról tudni, de vannak, akik 250-re becsülik a bántalmazott gyerekek számát.

Az egész úgy tudódott ki, hogy egy hatéves kislány azt mondta szüleinek, hogy „ a szomszéd bácsi megmutatta a fütyijét”, mire a szülők orvoshoz vitték a gyereket. A vizsgálat során derült ki, hogy a férfi valószínűleg szexuálisan bántalmazta a gyereket.

Joël Le Scouarnec lakásában a rendőrök ezután megtalálták a teleírt jegyzetfüzeteit is, amiben az orvos név szerint említi áldozatait, és azt is részletezi, hogy mit csinált velük, amíg még nem ébredtek fel az altatásból.

Sokan nem is tudják a mai napig, mit művelt velük a doktor.

Az Index idézi Francesca Satta-t, a fent említett szomszéd kislány szüleinek ügyvédjét, aki szerint a férfi hányingerkeltő naplóját lehetetlen elolvasni: „Az ember kinyitja a könyvet, és az első oldalnál rögtön be is csukja. Elképesztő mértékű perverzió az egész. A gyerekeket teljes mértékben tárgyként kezeli.”

Thibault Kurzawa, a sebész ügyvédje nem tartja vallomásértékűnek a naplót, szerinte a bejegyzések csak fantáziálások.

Mindenesetre a rendőrök játékbabákat, szexuális segédeszközöket és parókákat találtak a doktor házában, a laptopján pedig gyermekpornót. A férfi 30 év börtönt is kaphat. 

Forrás: Blikk.hu

 

Hasonló hírek

Késeléses támadás történt Bécsben éjjel, az elkövetőt agyonlőtték

Géza

Most jött: Lezuhant egy kis repülő, mindenki meghalt

Mazsi

Előkerült egy videó a terrortámadás utáni percekről

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------