Hirmagazin.eu
Főoldal » Pécsi Ildikó reménykedik: még mindig küzdenek a férje egészségéért
Bulvár

Pécsi Ildikó reménykedik: még mindig küzdenek a férje egészségéért

Szűcs Lajos egyen információk szerint még mindig nem százszázalékos. Felesége reméli, hogy 50. házassági évfordulójukra teljesen meggyógyul.

Felőrölte az egészségét a Kossuth-díjas színésznőnek, hogy évek óta volt menyével pereskedikÉpp ezért alig várja, hogy férjével, Szűcs Lajossal hamarosan megünnepelhessék az ötvenedik házassági évfordulójukat. Az aranylagzi tervezgetése, a készülődés legalább elvonja a figyelmüket a jogi hercehurcáról. Ráadásul az év elején a 74 éves focista egy életmentő szívműtéten esett át, amelynek nagyon hosszú a lábadozási idejeEgyes hírek szerint Pécsi Ildikó Édesjólajosa – ahogy a művésznő emlegeti – még mindig nincs jól.

– Küzdünk azért, hogy jobban legyen – mondta a Borsnak Pécsi Ildikó, majd reménykedve így folytatta. – Amerre csak járunk, óriási szeretet fogad bennünket mindenfelé. Rengeteg örömöt, szeretetet kapunk a rajongóinktól. Úton-útfélen simogatnak, megpuszilnak bennünket. Az én drága Édesjólajosom máig nagyon sportos, erős ember, rengeteget tesz azért, hogy minél jobban legyen. Mert mindkettőnknek nagyon-nagyon fontos ez az ötvenedik évforduló. Ez az évforduló még inkább összekovácsol bennünket, és mindazokat, akik a nehéz időszakokban mellettünk voltak. Sokat segít az a szeretethullám, amit kaptunk tőlük, amit Lajosnak küldtek, hogy meggyógyuljon. És reméljük, hogy meg is fog.

Szűcs Lajosnak még ma is óriási a rajongótábora. A magyar válogatottban 1967 és 1973 között 37 alkalommal szerepelt és 2 gólt szerzett. Az 1968-as mexikói olimpia bajnoka, 1972-ben a müncheni olimpián ezüstérmes lett.A 60-as években nagyon sok női rajongója volt, de az ő szíve csak egyetlen nőért dobogott. A színésznő azt mondja, csak nevetett akkor, amikor a férje megkérte a kezét.

– Amikor bemutattak minket egymásnak, egyből azt mondta, hogy legyek a felesége. Kinevettem, hiszen három évvel idősebb vagyok, nem gondoltam, hogy ebből lehet valami. Nem lett igazam, kitartóan, másfél évig udvarolt. A mexikói útja előtt bejött hozzám a színházba is. Volt egy súgónő, aki kártyát vetett. Azt mondta, hogy ettől a fiútól soha nem fogsz megszabadulni, ez a focista lesz a férjed.

Forrás: Ripost

Fotó: TV2

Hasonló hírek

40 évvel ezelőtti cikk rántja le a leplet a titokról: ezért tiltották be elsőként Koncz Zsuzsa slágerét

Géza

Kuncze Gábor elkapta a koronavírust: intenzív osztályra került – VIDEÓ

Mazsi

Leopárdruhában edz a 68 éves kínai férfi (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!