Image default
Bulvár

Pécsi Ildikó őszinte vallomása: képtelen megbocsátani Pártos Csillának

Élete nehezebb időszakában sem veszítette el legendás fekete humorát a Kossuth-díjas színművésznő.

Pécsi Ildikó mögött nehéz öt év áll. Egykori menyével, Pártos Csillával szemben peres úton igyekszik érvényt szerezni az igazának.

S bár a bíróság igazat adott a színésznőnek, ő nem tagadja, megviselték az elmúlt időszak történései.

„Nagyon sok pofont kapok igazságtalanul, de sok szeretet és megértést is. Testileg és lelkileg is megviselt a peres időszak, de a férjem és a fiam szeretete, illetve azoké, akik mellettem állnak, mindent felülír” – mondta el a Ripost-nak Pécsi Ildikó, aki a közönségtől is rengeteg támogatást kap.

Habár az utóbbi időben kevesebb nyilvános szereplést vállalt, azon alkalmakkor érezte a közönség szeretetét, csakúgy, mint amikor kilép a gödöllői otthonából.

„Az utcán és a boltban is rendszeresen odajönnek hozzám az emberek, biztató szavakat mondanak, vagy egyszerűen csak megsimogatnak.

Ez a szeretet tart engem életben.

A rengeteg méltatlanság és hazugság ellenére, ami tönkretett minket, a Jóisten és a jóakaróink segítenek átvészelni ezt az időszakot. Ezenkívül van még mire várnom: január negyedikén Lajossal ötvenéves házasok leszünk, szeretném az aranylakodalmunkat méltóképp megünnepelni vele. Nem tagadom, néha attól tartok, hogy ez a vágyunk meghiúsul…” – fogalmazott szomorúan a művésznő.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

Az Omega még nem akarja lezárni

Edit

Elképesztő fordulatot vett Rezesová élete: nem hiszi el, ki csavarta el a hat évig raboskodó örökösnő fejét

Géza

Berki, a milliomos celeb

info