Hirmagazin.eu
Főoldal » Pécsi Ildikó nem tágít: Ekkor dobatja ki a rendőrökkel saját unokáját
Bulvár

Pécsi Ildikó nem tágít: Ekkor dobatja ki a rendőrökkel saját unokáját

A nyugodt napoknak hamarosan vége, a kilakoltatási moratórium április 30-án lejár, a színésznő pedig nem enyhült.

Soha nem várta még így a május 1-jét Pécsi Ildikó, mint most! A Kossuth-díjas színésznő tavaly megüzente, hogy nincs mese, a végrehajtóval lakoltatja ki házából unokáját, a 19 éves éves Csabát.

Novemberben azonban életbe lépett a kilakoltatási moratórium, amelynek értelmében télen senkit nem lehet az utcára küldeni, így az unoka egy ideig fellélegezhetett. A nyugodt napoknak viszont hamarosan vége, a moratórium ugyanis április 30-án lejár, Pécsi pedig nem enyhül!

Pécsi Ildikó nem tágít Ekkor dobatja ki a rendőrökkel saját unokáját 1
2015 óta tart a háború a színésznő és Pártos Csilla között
Fotó: Szabolcs László

Hamarosan újabb fejezetéhez érkezik Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla évek óta zajló háborúja. A felek közötti ingatlanper 2015-ben kezdődött, miután a színésznő fia, Csaba bejelentette válását Pártos Csillától, ám az asszony a szakítás után is a Pécsi Ildikó nevén lévő rózsadombi ingatlanban lakott közös fiukkal, Csabival. Később Pécsi jogi útra terelte az ügyet, mert szerette volna, ha az ingatlan az ő tulajdonában marad. Egy évvel ezelőtt az ítélőtábla kimondta, hogy Pártoséknak el kell hagyniuk a lakást. Bár Csilla azóta kiköltözött, Pécsi Ildikó unokája továbbra is ott lakik az ingatlanban. Ám már nem sokáig: május 1-jén vége minden türelemnek, és egyelőre elkerülhetetlennek tűnik a rendőri intézkedés!

“Április harmincadikán lejár a kilakoltatási moratórium, ami egyébként soha nem volt még olyan hosszú, mint idén. A jogsértés nem a mi oldalunkon áll fenn, ha valaki jogerős bírói ítélet ellenére nem hagyja el azt a lakást, amire kötelezték, annak megvannak a következményei, a joghátrányt neki kell elszenvednie. A bírói végzés értelmében május elsején megtörténik a kilakoltatás” – kezdte a Ripost-nak Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György, aki azt is elárulta: ez pontosan úgy néz ki a gyakorlatban, akár a filmeken!

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

Aradi Balázs, a Barátok közt sztárja hajéktalan lett: elárulta, miért

Géza

Soros György környezetét is elérte a zaklatási botrány

Géza

Itt az első fotó Katalin hercegné kislányáról

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!