Hirmagazin.eu
Főoldal » Pécsi Ildikó: „Most nagyon rosszul vagyok”
Bulvár

Pécsi Ildikó: „Most nagyon rosszul vagyok”

Iszonyatos, amit most a színésznőnek át kell élnie.

Pécsi Ildikó már régóta nem számolja születésnapjait, pedig néhány hét múlva eggyel több gyertya kerül majd a tortájára, 79 éves lesz. Jó évszámban született – magyarázza a Star magazinnak, az 1940-es év megszépítette az egész életét. „Most viszont eljutottam egy olyan korba, amikor már azt sem tudom, hol vagyok, és ki vagyok. Innentől kezdve már nem könnyű kiszámolni, hány éves leszek, a matematika eleve sosem volt az erősségem kezdi – a művésznő, akit nagyon megviseltek a pereskedéssel töltött évek. Mindez ráment az egészségükre.

„Rettenetesen rossz állapotban vagyunk. Bízom benne, hogy nemsokára jobb lesz a helyzet, mert most nagyon rosszul vagyok. Sok helyen iszonyatosan fáj folyamatosan, és ezen az állapoton a hóbortos időjárás is csak ront. Biztatom magam, és igyekszem sok mindent a frontokra kenni, de egy ponton túl már nem lehet. Folyamatosan bedagad a szám is, sokféle gyógyszert szedek. Nem szoktam gyakran beszélni a betegségeimről, de attól még vannak. – magyarázza a színésznő a lapnak, és azt is elárulta, hogy bár sokan már a halálát kívánják, még mindig rengeteg szeretet kap a rajongóitól.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hasonló hírek

Eddie Redmayne nővé változott! – Nézd meg hogy nézd ki nőként!

info

„Rohadjál meg, te szemét” – Durván támadják Majkát a nézők

Géza

Az embereken segítene: politikusként képzeli el magát a jövőben Gáspár Evelin – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!