Hirmagazin.eu
Főoldal » Pécsi Ildikó megrendítő vallomása: „Se a volt menyem, se az unokám ne jöjjön többé a közelembe”
Bulvár

Pécsi Ildikó megrendítő vallomása: „Se a volt menyem, se az unokám ne jöjjön többé a közelembe”

A pereskedés lezárulta után Pécsi Ildikó azt szeretné, ha sem a menye, Pártos Csilla, sem pedig unokája nem menne a közelébe. A színésznő látni sem akarja őket.

Nemrégiben véget ért Pécsi Ildikó évek óta tartó kálváriája. Mint azt a Blikk is megírta, a színésznő és volt menye, Pártos Csilla hosszú ideje pereskedett egymással, ugyanis Pécsi Ildikó egykor imádott unokája, Csaba nem költözött ki a budai házából. A per mostanra lezárult, a színésznő pedig visszakapta az ingatlanát a kilakoltatás után.

De a pereskedésbe Pécsi Ildikó bele is betegedett, és férje, Szűcs Lajos is megsínylette azt: kórházban kezelték az olimpiai bajnok labdarúgót. A színésznő viszonya teljesen megromlott az unokájával, Csabával, akit már látni sem szeretne.

– Szeretem az unokámat. Értékes ember, kitűnő tanuló az egyetemen. Az utolsó beszélgetésünk fájdalmas volt. Azt mondta, verseket ír, és meg is mutatta az írásait. Akkor, abban a pillanatban tudtam, hogy ez a gyerek az én vérvonalamból való. Azóta, az elmúlt években, talán ha háromszor találkoztunk. A mai napig szereti őt a szívem, de bocsánatot kérek a jó istentől: se a volt menyem, se az unokám ne jöjjön többé a közelembe, mert már sem a rosszat, sem a jót nem tudom elviselni – mondta a Borsnak Pécsi Ildikó.

 

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

Ha egyszer a Mikulások futni kezdenek…

Edit

Elképesztő! Sztárok, akik napokig nem fürdenek, nem mosnak fogat, nem mosnak hajat és nem húzzák le a WC-t maguk után!

Géza

Vége a kapcsolatának? Sejtelmesen nyilatkozott Stohl András!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!