Hirmagazin.eu
Főoldal » Pécsi Ildikó drámai szavai: „Nekem nincsenek unokáim”
Bulvár

Pécsi Ildikó drámai szavai: „Nekem nincsenek unokáim”

Egyedül töltötte a születésnapját.

Pécsi Ildikó családjában hosszú évek óta folyik a háború. A Kossuth-díjas színésznőt és férjét, Szűcs Lajost, az egykori világválogatott labdarúgót is rettenetesen megviselte a hosszú évek óta tartó pereskedés. Megkerestük a művésznőt, hogy van, s hogyan ünnepelték őt 79. születésnapján.

– Nagyon nehéz most megszólalnom, sok szeretet vesz körül engem, bájos dolog, hogy egy ilyen vén öregasszonyt sokan szeretnek. Kollégáim is gyakran keresnek, de manapság már csak emlékezünk, hogy milyen jókat játszottunk régen. Életem párja a legnagyobb ajándék az élettől, de most borzasztó állapotban vagyunk mindketten. Jövőre, komoly évfordulóhoz érkezem, bízom benne, hogy jobb fizikai és lelki állapotban leszünk. Igazából a korom soha életemben nem érdekelt. Színésznőként kortalan szerepeket játszottam, hol fiatalon voltam vén banya, hol idősebben alakítottam fiatalasszonyt.

Már nincsenek családi ünnepek

– Már jó ideje nincsenek nagy családi, baráti közös ünneplések. Néhány rokonom van, akik megköszöntenek. Unokatestvéreimmel együtt nőttünk fel és a mai napig olyan a kapcsolatunk, mint gyerekként volt.

Kíváncsiak voltunk felköszöntötték-e az unokái. Elsőszülött unokájának, Csabának (21) nemrég ki kellett költöznie a nevén lévő házból. Fiának új kapcsolatából született egy kisfia, aki most úgy másfél éves lehet. Kérdésünkre Ildikó hosszas csend után csak ennyit mondott:

 Nem köszöntöttek fel az unokák, mert nincsenek. Nagyon sajnálom, hogy így alakult pedig én úgy érzem, hogy korábban sokat küzdöttem. Tudom, hogy az elmúlt években sokan ítélkeznek felettem úgy, hogy valójában nem is tudják, hogy mi történt az életünkkel. Rengeteg valótlanság megjelent rólam, ha ezek nem is érdekelnek, nem tesznek boldoggá.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

FOTÓ: BLIKK

Hasonló hírek

Gyűrűzik a botrány, már Gáspár Evelint is kihallgatták

Mazsi

Mit érez Gáspár Laci a magas sarkúban?

info

Angelina Jolie visszatér

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!