Főoldal > Hírek > Főhírek > Külföld > Patkányok marcangoltak halálra egy csecsemőt a kórházban!

Patkányok marcangoltak halálra egy csecsemőt a kórházban!

Hirdetés

Brutális állapotok uralkodtak abban a kórházban, ahol a tíznapos csecsemő az életét vesztette. A szülők a személyzetet okolják.

2015-08-31_110417

Húgy úti problémák miatt operálták meg azt az újszülöttet, aki az intenzív osztályon az életét vesztette az indiai Ándhra Prades egyik kórházában – a tragédiának azonban semmi köze nem volt az állapotához. Patkányok marcangolták halálra.

Lakshmi Chavalit, a pici gyászoló édesanyját sokkolta, amikor először meglátta gyermekén a harapásnyomokat. “Épp a fiam műtétjére készültek, amikor észrevettük a jobb kezén a sebeket. A patkányok szinte lerágcsálták az ujjait” – idézte fel a történteket az anya, aki természetesen azonnal értesítette a személyzetet, de – mint mondja – azok egy cseppet sem vették őt komolyan. A patkányok nem csak a csecsemő kezét, de a szemét is megtámadták. A sebekkel borított újszülött tíznapos volt, amikor csütörtök reggel a szervezete feladta a harcot…

“A fiamat nem a patkányok ölték meg, hanem az orvosok és a személyzet a kórházban. Figyelmeztettük őket a veszélyre, de nem vettek minket komolyan” – nyilatkozta a megrendült anya.

Kamineni Srinivas egészségügyi miniszter azonnali vizsgálatot rendelt el, melynek eredménye egy héten belülre várható. Az eset következtében a kórház három dolgozóját felfüggesztették. Dr Venugopala Rao, a kórház igazgatója megerősítette, hogy a patkányok az ételmaradékok miatt jöttek be az épületbe, méghozzá a szellőzőrendszeren keresztül. A történteket szerencsétlen incidensnek nevezte, és kijelentette, hogy az esetnek következményei lesznek minden felelősre, többek közt az ügyeletben lévő orvosra nézve is – írja a Mirror.

Forrás: PinkPencil

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: