Image default
Bulvár

Pásztor Anna még egy rajongója lett öngyilkos: ezoterikus vezetőnek hitte az énekesnőt

Az énekesnő belebetegedett a történtekbe.

Egy éven belül Pásztor Anna két rajongója is megölte magát: február végén Anna zaklatója, Jozef P. végzett magával a börtönben, miután súlyosbították a vádat.Mint ismert, a férfit az énekesnő egyik koncertjén fogták el, miután megfenyegette Annát.

– Próbálok túlélni, jelen pillanatban percről percre élem az életem. Sajnos nem segít, hogy éppen csak túléltem, hogy ki akartak nyírni, de már áldozatból hibáztatottá váltam. Talán ennek is vége lesz egyszer. Az az igazság, hogy kicsit szó szerint belebetegedtem ebbe a dologba, nyilván pszichoszomatikus tüneteket produkálok – mondta el a Ripostnak az énekesnő.

A lap azt is megtudta, hogy Pásztor Anna alig egy éve már átélt hasonlókat: tavaly áprilisban egy másik, fiatal rajongója is megölte magát.

– Egy fiatal, angyalarcú fiú ezoterikus vezetőt látott bennem. Nyugtalan volt és depresszív, majd egy napon írt nekem egy búcsúlevelet, és megölte magát. Úgy tudom, régóta komoly pszichiátriai problémákkal küzdött” – idézte fel Anna korábban a tragédiát.

Blikk

Hasonló hírek

Friss: Kórházba került Kovács Kati!

Mazsi

Titokban, kamionokkal költöztették ki házából Lagzi Lajcsit!

Mazsi

Paris Hilton fedetlen feneke simán lekörözi Kim Kardashianét

Edit