Image default
Életmód hírek

Pasztell kollekcióval készült a SodaStream

Ideális ajándék a családnak, magunknak és a természetnek, ha SodaStream készüléket vásárolunk karácsonyra szeretteinknek. A családot többek között megkímélhetjük a felesleges ásványvizes palackok cipelésétől.

Pasztell kollekcióval készült a SodaStream

A patroncsere programban a blokkal akár 1 millió forintot is nyerhetünk, továbbá védjük a környezetet a PET palackok, üdítős flakonok szennyezésétől.  Ráadásként csak most a limitált kiadású SodaStream JET pasztellszínekben pompázó készülékei közül is válogathatunk.

A SodaStream JET az egyik legkedveltebb SodaStream készülék a világon, mely eddig ezüst-fekete és ezüst bordó színekben volt elérhető a piacon. Mivel egyre nagyobb divatja van a színes konyhai készülékeknek, azon belül különösen népszerűek a pasztell árnyalatok, így december elején limitált kiadásban a magyar piacon is megjelentette pasztell JET kollekcióját a gyártó.

A szódakészítésnek Magyarországon nagy hagyománya van. A szódavíz valódi Hungarikum, alig több mint 10 éve pedig a „garantáltan hagyományos és különleges élelmiszer” névjegyet is viseli. A magyar konyhákból tehát nem hiányozhat egy stílusos szódakészülék, a régi szódaszifonokat azonban mára felváltották a jóval modernebb és automatább szódagépek.

„Egy modern szódagép ideális ajándék lehet a családnak. Otthoni szódakészítéssel könnyen, kényelmesen, helytakarékosan, környezetkímélő módon állítható elő szénsavas víz, víz alapú üdítőital, az ásványvizes palackok cipelés nélkül” – hangsúlyozza Rutai Gergely, a SodaStream magyarországi szakértője.

 „Köztudott, hogy a legegészségesebb és legideálisabb ital a tiszta víz. Korra, nemre, egészségügyi állapotra való tekintet nélkül és bármikor, a szervezet igényeinek megfelelően korlátlan mennyiségben fogyasztható. Magyarország abban a szerencsés helyzetben van, hogy a csapvíz minősége a legtöbb helyen a skandináv országok ivóvizének minőségével vetekszik. Emellett a legellenőrzöttebb élelmiszer, hiszen folyamatosan vizsgálják a minőségét. Így aki szódagépet vásárol karácsonyra, az nagy valószínűséggel nem lő mellé az ajándékkal” – összegez a szakértő.

A SodaStream-ről

A Soda-Club az otthoni szénsavasító készülékek (HCS – home carbonation systems) piacvezető gyártója és forgalmazója. Szénsavasító berendezéseivel 45 országban van jelen, gépeit 15 millió háztartásban használják rendszeresen. Becslések szerint évente mintegy 800 millió liter szódát készítenek készülékeik segítségével, így a SodaStream felhasználói közel 500 millió PET-palackkal kevesebb hulladékot termelnek. Ennek köszönhetően a műanyag palackok gyártásával és szállítmányozásával együtt járó környezetterheléstől is megóvják a természetet.

A SodaStream termékeivel a környezettudatos választás lehetőségét kínálja vásárlóinak. A márka története az 1903-as évig nyúlik vissza, a Soda-Club ekkor dobta piacra első haladó szellemű szénsavas ital-készítő berendezést. Jelenleg hat országban folyik a SodaStream gépek gyártása, a vállalat éves bevétele 2012-ben 436,62 millió dollár volt.

A SodaStream gépek magyarországi forgalmazását 2008-ban kezdték meg a viszonteladói hálózat kiépítésével, amelynek köszön­hetően jelenleg közel 450 boltban érhetőek el a termékek, és az üzletek száma folyamatosan bővül.

Forrás: delina

Hasonló hírek

A hosszú távú szomorúság és a sok lelki gond ennek a betegségnek a kialakulásához vezet!

Mazsi

Sorfalat állva, testükkel védelmeztek egy zebrán átkelő kislányt a rendőrök – VIDEÓ

Mazsi

Mindenki hazánkban akar nyaralni, mert Magyarország olyan olcsó, hogy el sem hiszed! Oszd meg!

Géza