Image default
Életmód hírek

Pasit venne magának a szexi lottónyertes, brutális összeget fizet

Be­vál­la­lós férfi­ak­nak iga­zán jó le­he­tő­ség; mil­li­ó­kat ugyanis rit­kán lehet ke­resni egy kap­cso­lat­tal. És a hölgy igen­csak de­ko­ra­tív, sőt: sze­reti meg­mu­tatni a neten, amije van. Nem csoda, hogy so­kak­ban fel­me­rül: vajon hol van itt a buk­tató?

A legfiatalabb lottónyertes volt Nagy-Britanniában: Jane Park mindössze tizenhét évesen vitte el öt éve az egymillió fontnyi főnyereményt, ami átszámolva 370 millió forintot jelent. Ám az ő esete mutatja a legjobban, hogy a pénz nem boldogít: bár Jane mindent megvehet, amit akar, csináltatott egy csomó plasztikai műtétet magán (többek között a fenekét, mellét megnagyobbíttatta), a szerelmi élete saját bevallása szerint katasztrofális. Ezért olyan ötlete támadt, amire az egész világ felfigyelt: 22 millió forintot fizet annak a férfinak, aki járna vele.

A 23 éves lány még egy honlapot is indított, ahol a leendő kérői jelentkezhetnek. És mindezt egyáltalán nem viccnek szánta: abban reménykedik, hogy így fogja megtalálni élete szerelmét.

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés,

A Jane-hez közel álló források azt állítják, a lány bizalmatlan a férfiakkal, mióta milliomos lett: attól fél, hogy csak a pénzéért szeretik az udvarlók, írja a The Mirror. Így nyílt lapokkal játszik: úgy véli, ha fizet a leendő párjának, akkor nem a pénzére sóvárogva hívja randira.

🌞

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés,

A bizarr párkeresésről egyébként videósorozatot készül forgatni majd, amit megoszt a követőivel is.

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Elkezdték szervezni a rákos kislány temetését, amikor hirtelen felnyitotta a szemét, és mondott valamit!

Mazsi

Megerősíti a kapcsolatokat a nevetés

info

Névnapok május 23.

info