Hirmagazin.eu
Főoldal » Pasit venne magának a szexi lottónyertes, brutális összeget fizet
Életmód hírek

Pasit venne magának a szexi lottónyertes, brutális összeget fizet

Be­vál­la­lós férfi­ak­nak iga­zán jó le­he­tő­ség; mil­li­ó­kat ugyanis rit­kán lehet ke­resni egy kap­cso­lat­tal. És a hölgy igen­csak de­ko­ra­tív, sőt: sze­reti meg­mu­tatni a neten, amije van. Nem csoda, hogy so­kak­ban fel­me­rül: vajon hol van itt a buk­tató?

A legfiatalabb lottónyertes volt Nagy-Britanniában: Jane Park mindössze tizenhét évesen vitte el öt éve az egymillió fontnyi főnyereményt, ami átszámolva 370 millió forintot jelent. Ám az ő esete mutatja a legjobban, hogy a pénz nem boldogít: bár Jane mindent megvehet, amit akar, csináltatott egy csomó plasztikai műtétet magán (többek között a fenekét, mellét megnagyobbíttatta), a szerelmi élete saját bevallása szerint katasztrofális. Ezért olyan ötlete támadt, amire az egész világ felfigyelt: 22 millió forintot fizet annak a férfinak, aki járna vele.

A 23 éves lány még egy honlapot is indított, ahol a leendő kérői jelentkezhetnek. És mindezt egyáltalán nem viccnek szánta: abban reménykedik, hogy így fogja megtalálni élete szerelmét.

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés,

A Jane-hez közel álló források azt állítják, a lány bizalmatlan a férfiakkal, mióta milliomos lett: attól fél, hogy csak a pénzéért szeretik az udvarlók, írja a The Mirror. Így nyílt lapokkal játszik: úgy véli, ha fizet a leendő párjának, akkor nem a pénzére sóvárogva hívja randira.

🌞

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés,

A bizarr párkeresésről egyébként videósorozatot készül forgatni majd, amit megoszt a követőivel is.

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Névnapok április 7.

info

Parlagfű: így kerülhetjük el az 5 millió forintos bírságot

Géza

A ballagásról szól a szombat is

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!