Hirmagazin.eu
Főoldal » Párkapcsolati tükör: Társkapcsolat
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Párkapcsolati tükör: Társkapcsolat

Előadásokon, beszélgetéseken, tréningeken mindig felszoktam tenni egy kérdést. Aki volt már ilyen előadásomon és ha párkapcsolati témában zajlott tudja, hogy mi ez a kérdés:

Kinek a szülei váltak el?

Ilyenkor nagyon sokan jelentkeznek, majd ezt követve megkérem, hogy most azok tegyék fel a kezüket akik úgy gondolják, hogy a jobbak a párkapcsolati képességeik, mint a szüleiknek. Szinte mindenki felteszi a kezét!

Igen ám, de ha jobbak ezek a képességek akkor miért vannak problémák a kapcsolatainkban? Miért válunk el? Miért vagyunk magányosak? Miért nem tudjuk megmenteni a házasságunkat?

Ezekre a kérdésekre folyamatosan keresem a választ. Tény, hogy a mai világ megváltozott a párkapcsolatok terén is. A női-férfi szerepek, női-férfi energiák megváltoztak. Nem élünk házasságban, sokan egy-egy beszélgetésem alatt azt mondják, hogy nem fognak “egy papír” miatt kimondani a boldogító igent, sőt sokan az anyagi oldalát is megvilágítják, hogy túl drága lenne egy esküvőt megszervezni. Persze van amikor kell a pénz és sajnos nem engedheti meg egy fiatal pár, de vajon a pároknak a többsége tényleg ezért nem házasodik?

A mai világban megnőtt bennünk a stressz. A szüleink életében, ezelőtt 40-50 évvel kimutatták, hogy más rizikófaktorok voltak a porondon, így a kapcsolataik is teljesen más elven működtek. Manapság a mai modern szerelmekben, kapcsolatokban ott a feszültség, a hihetetlen nagy elvárás így a problémák rendszeresen sokasodnak.

Van egy régi mondás:

Ha nagyobb az elvárás akkor nagyobb a csalódás. 

Ebben az esetben ezekben a mai modern kapcsolatban az igények nem lesznek kielégítve, és egy rosszabb kommunikáció mellett már elsiklanak és sok esetben próbálják megmenteni a kapcsolatukat, de még több esetben vágynak egy újfajta kapcsolatra, amiben azt gondolják, hogy szebb és minden jobb lesz.

Szüleink és nagyszüleink általában elégedettek voltak egy partnerrel, ha voltak is gondok, megbeszélték. Persze nem mindenkinek adatott meg az elsöprő szerelem, volt akinek a férjét, feleségét kiválasztották.

Manapság a kapcsolatainkat egyre mélyebb szintű érzelmekre visszük, szeretnénk önállóan választani, szabadok maradni és szárnyalni. Tapasztalatom szerint sokan keresik a Lelki társukat.

Ha megtaláljuk a lelki társunkat, próbáljunk emelkedni egy szeretet szinten, küzdjük le a stresszt és mutassuk meg a mai világnak, hogy két fél igenis megfelelő szeretettel képes legyen együtt közösen felvenni a versenyt :

a szerelem megmaradásáért!

Forrás: Spirit Viki

Hasonló hírek

A meditálás azonnal segít, hogy jobban érezzük magunkat

Mazsi

Szeptemberi horoszkóp: Halak, Kos és a Bika

Géza

4 jel, hogy nem azt tesszük, amit a szívünk diktál!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------