Hirmagazin.eu
Főoldal » Paranormális jelenség a kocsmában – többen inkább nem isznak ott többé
Tudástár - minden érdekesség

Paranormális jelenség a kocsmában – többen inkább nem isznak ott többé

Ha bármi bizarr dolgot látsz a kocsmapult mellett, az általában a nagy mennyiségben elfogyasztott alkohol számlájára írható. Azonban a biztonsági kamera nem hazudik. Mindent felvesz, függetlenül attól, hogy a vendégek mennyit ittak. Egy Észak-Grinstead-i kocsmában döbbenetes dolgot rögzített a pult mögötti kamera…

A Fox Eating and Drinking House elnevezésű pubban különös dolog történt az egyik este. Az ivóban alig páran voltak, és éppen kedélyesen iszogattak, amikor a bárpulton az egyik vendég keze mellet váratlanul szétrobbant az egyik söröskorsó. A biztonsági kamera felvételén is jól látszik, hogy senki sem ért hozzá, és egy másik tárgy sem találta el. Egyszerűen önmagától szétrobbant. Az esetet többen látták, így kizárható a felvétel utólagos manipulációja…

A döbbenetes videót ide kattintva nézheted meg!

Claire Kacy, a pub tulajdonosnője viszont szentül hiszi, hogy egy szellem keze lehet a dologban. Ugyan nem hisz a paranormális jelenségekben, de mióta Tim Earleyvel, az üzlettársával átvette a kocsmát, történt pár furcsaság. Már a felújításnál, amikor festették a helyet, az egyik festékkaparó magától leesett az állványról. Máskor pedig a fagylalt készítő gép teteje repült le. De volt már példa önmaguktól vándorló székekre is, és a poharak sem mindig maradtak a helyükön a pincében lévő polcokon…

Paranormális jelenség a kocsmában - többen inkább nem isznak ott többé 1

“Nem tudjuk megmagyarázni, hogy hogyan történhetett. Volt még néhány fura dolog korábban is, de csak ezt vette fel a kamera.”

A kocsmárosné utánanézett a helyi könyvtárban az épület történetének, de nem talált róla feljegyzést, hogy bármikor is kísértetjárást jelentettek volna onnan. A környékbeli öregeket is hiába kérdezte, senki sem emlékezett hasonló paranormális dolgokra.

“Nem tudom többé bezárni a kocsmát egyedül. Túl megrémülök, ha egyedül maradok. Inkább megvárom az utolsó vendéget, és vele távozok. Nyitáskor pedig az első vendéggel lépek be az ajtón…”

Paranormális jelenség a kocsmában - többen inkább nem isznak ott többé 2

A szellemvadászok szerint ez egy poltergeist, más néven kopogó szellem lehetett. A jelenség leggyakrabban egy személyhez köthető, aki stresszes lelkiállapotban, tudtán kívül idézi elő a spontán tárgymozgatást. Éppúgy lehet ez a személy a kocsmárosné, de akár üzlettársa, vagy egy vendég is…

Forrás: Ripost/mirror.co.uk

Hasonló hírek

Megkezdődött a visszaszámlálás! Ennyi időnk maradt a Földön

Mazsi

Rejtély az égen: ilyen bizarr felhőt még nem láttál…

Mazsi

Csak a Gergely-naptár szerint írunk 2020-at, de tőlünk keletre, a zsidó kultúrában a naptár 2020 őszére datálta 5781 kezdetét, Kínában pedig a holdújévet január 25-én ünneplik

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------