Hirmagazin.eu
Főoldal » Pár üveg piáért adta el lányát az alkoholista anya
Életmód hírek

Pár üveg piáért adta el lányát az alkoholista anya

Szívszorító történetet osztott meg a Riposttal egy 25 éves budapesti nő: elveszített családját akarta felkutatni, hogy a karácsonyt együtt töltsék. Somogyi Heléna most, felnőtt korában tudta meg, kiktől származik, miért jutott neki árva sors, és az is kiderült, hogy vannak testvérei.

Felsorolni is nehéz, hány helyen nevelkedett Somogyi Heléna. Először csecsemőotthonba, majd a nagynénjéhez, ezután pedig intézetbe került, és onnan egyik nevelőszülőtől a másikig hányódott. A nagynénjétől azért került el, mert az édesanyja elhozta tőle, aztán egy kocsma előtt hagyta, de nem a nagynénje találta meg, így állami gondozásba vették.Heléna azért kezdte el felkutatni a családját, hogy választ kapjon a kérdéseire. Amit eddig megtudott, abban nem sok öröme van. Emlékei kiskorából hiányosak, feltehetően az átélt traumák miatt, és gyerekkora óta hullik a haja.

Pár üveg piáért adta el lányát az alkoholista anya
Fotó: Facebook

“Anyám nem foglalkozott velem. Kiskoromban a szeméttelepről etetett, ami miatt több fertőzést is kaptam, rengetegszer voltam kórházban, a hajhullásomnak ez lehet az oka..A nagynéném vett magához, ő nevelt 2-3 éves koromig.”

Pár üveg piáért adta el lányát az alkoholista anya 2
Fotó: Facebook

Mint megtudtam, egyszer édesanyám eladott pár üveg piáért egy idős házaspárnak, 10-15 ezer forintot kapott értem, alkoholra költötte. Mindig is ivott, kicsapongó életet élt, ennek ellenére szeretnék vele találkozni, a testvéreimmel együtt

– osztotta meg történetét a lány.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Lássuk, hányan tudjátok mi van a képen? Nagymamám konyhaasztalán mindig volt ilyen zsírpapírba csomagolva!

Mazsi

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi 5-ös lottó nyerőszámokat húzták ki:

Géza

Szívszorító: haldokló emberek utolsó tettei és kívánságai ;(

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!