Image default
Bulvár

Pápai Joci drámai vallomása: “Mit akarok én, amikor még a családomat sem tudom fenntartani?”

Csöppent sem telt zökkenőmentesen a magyar énekes karrierje a Megasztár után, mint ahogyan azt legtöbben gondolnánk.

Többször is fel akarta adni az énekesi pályát mert képtelen volt eltartani a családját, állandó nélkülözéssel kellett szembenézniük.

A népszerű magyar énekessel már 2005-ben megismerkedhettünk a Megasztár színpadon, onnantól kezdve pedig állandóvá vált jelenléte a magyar zeneiparban, minden évben jelentkezett új számokkal és sok dalszöveg mellé adta a tehetségét, azonban csak kívülről tűnt úgy, hogy minden rendben van az énekes karrierjével, közben állandó küszködésnek és nyomornak volt kitéve.

“Már 2005-től zenéltem, énekeltem, de szinte sohasem hívtak fellépni, egy-két koncertet leszámítva teljesen mellőzve voltam. Egy szerencsém volt, hogy szerző és dalszövegíró is vagyok, így a jogdíjak segítettek valamennyire, kaptam egy alapellátással, de egyáltalán nem éltem jól. Nagyon sokat kellett nélkülöznöm.” – árulta el az énekes a Borsnak, majd hozzátette, hogy volt olyan időszak, amikor végleg úgy érezte, hogy fel kell adnia az álmait.

“Az utolsó években a családom már csak egy maroknyira hitt bennem, és a tehetségemben, én pedig teljesen lemondtam az egészről. Belefáradtam, és be akartam fejezni az egészet. Úgy éreztem nincs értelme tovább küszködni és nélkülözni, hisz mit akarok én, amikor még a családomat sem tudom fenntartani?” – vallotta be őszintén sikertelenségét Joci.

Azonban mielőtt végleg feladta volna a pályát még összeszedte maradék erejét és megírta az Origó című számát, ami sorsfordító csapásként ért az életébe. 11 év kemény munka meghozta a gyümölcsét: a dal elsöprő sikert aratott és az eurovíziós dalfesztivál keretében végre megkapta a megfelelő elismerést.

“Még ma sem fogtam fel, hogy sikerült kitörnöm a szegénységből, és a küszködésből, ami az egész életemet végigkísérte. –nyilazta az énekes, aki boldog, hogy végig a szívére hallgatott és végül nem hagyott fel a zenei pályával.

blikk

Hasonló hírek

Wolf Kati retteg attól, hogy levetkőzzön – VIDEÓ

Mazsi

Bochkor Gábor újabb botrányos kijelentést tett

Mazsi

Minden erejét összeszedve, rákos betegen állt színpadra a magyar sztár

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------