Hirmagazin.eu
Főoldal » Pándi gyilkosság: „Könyörögtem, hogy hagyja abba, de nem állt le” – Csilla szeme láttára verték halálra az élettársát
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Pándi gyilkosság: „Könyörögtem, hogy hagyja abba, de nem állt le” – Csilla szeme láttára verték halálra az élettársát

Pánd – Órákat ült összevert kedvese mellett az az asszony, akit brutálisan összevert szomszédja.

Mint arról már tegnap beszámoltunk, iszonyatos dolog történt Pándon, ahol egy 24 éves férfi március 22-én bemászott szomszédai házába, majd egy lapátnyéllel agyonverte az ott élő 88 éves férfit, illetve bántalmazta annak 53 éves élettársát is.A Blikk úgy tudja, hogy a tettes olyan erővel ütötte áldozatát, akit a fején talált el, hogy a fanyél egyszerűen eltörött. Tóthné Csilla ugyan megpróbált védekezni, de esélye sem volt a menekülésre.

– Reggel jöttem ki a kertbe, amikor megláttam szemben, hogy Csilla dörömböl az ablakon, próbál valamit mondani, de nem hallottam – elevenítette fel a szomszédban élő Ibolya a Blikknek a történteket.

A mentők nemsokkal később a helyszínre érkeztek, de a 88 éves Gyula bácsit már nem tudták megmenteni, a kórházba szállítást követően elhunyt. Úgy tudni, hogy betört a koponyája, illetve több bordája is eltörött, de Mihály még a fülét is levágta.

A Borsnak most nyilatkozott a meggyötört asszony is:

Mindenre emlékszem és sosem fogom elfelejteni, ami történt. Senkije nem volt, többször segítettünk neki, adtunk ételt és vizet. Ám amikor kérdezés nélkül is bejött, szóltunk a rendőrségnek

mondta a lapnak Csilla, akit kedvesével együtt már többször is megfenyegetett, illetve meglopott a tettes, É.Mihály.

Úgy tudni, hogy Mihály, aki mentálisan sérült, már jó ideje nem hagyta békén az idős párt, a hatóságok szerint pedig azért ölte meg a férfit, mert megharagudott rájuk, amiért feljelentették.

“Mélyen aludtam. Ahogy kinyitottam a szemem, azt láttam, hogy a plafonról ereszkedik le Misi a lapáttal” – folytatta Csilla, aki kénytelen volt végignézni, ahogy a 24 éves férfi összeveri Gyula bácsit.

“Könyörögtem, hogy hagyja abba, de nem állt le. Úgy éreztem, hogy engem is megfog ölni”

Csilla elmondta, hogy Mihály megpróbálta őt megerőszakolni, ám amikor rendőrért kiáltott a férfi valószínűleg megijedhetett és elhagyta a helyszínt.

A véres gyilkossággal gyanúsított férfit – aki egyébként 2013 óta gondnokság alatt áll – előzetes letartóztatásba helyezték.

A helyiek tudták, hogy Mihály mentálisan sérült, illetve ha iszik, akkor veszélyessé válik, emiatt sokan féltek is tőle a környéken.

blikk, bors

Hasonló hírek

Biztonságban az ünnepi készülődés idején is! Köszönjük rendőreinknek! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Kirándulni indult egy magyar család, a rendőrség menekítette ki őket

Mazsi

Fokozott rendőrségi ellenőrzést tartanak országszerte

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------